Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2021 → VIGA 2020
iduzel: 58312
idvazba: 68478
šablona: stranka
čas: 25.4.2024 03:12:57
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 58312
idvazba: 68478
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/veda-a-vyzkum/granty/15664/58312'
iduzel: 58312
path: 8548/15102/15103/15106/15126/15572/15664/58312
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

VIGA 2020

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu - studenti

Členové týmu - zaměstnanci

Indoor dust analysis for an exposure assessment to per- and polyfluoralkylated substances: a comparison in time A2_FPBT_2020_049 Ing. Martina Burešová Ing. Ondřej Pařízek; Ing. Tomáš Gramblička doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.; Ing. Darina Dvořáková, PhD.
Monitoring kontaminace olejnatých semen rezidui pesticidů a jejich přechod do vylisovaných olejů A2_FPBT_2020_036 Ing. Petr Mráz Ing. František Krátký; Ing. Leoš Uttl; Bc. Václav Kadlec prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Autentikace za studena lisovaných olejů s využitím domácího lisu pro zisk referenčních materiálů A2_FPBT_2020_009 Ing. Klára Navrátilová Ing. Jakub Tomáško, Bc. Kristýna Šteflová prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.; doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Optimalizace strategie pro "těžbu" a statistické zpracování metabolomických dat ("fingerprintů") generovaných vysokorozlišovací tandemovou hmotnostní spektrometrií v oblasti autentikace vína A2_FPBT_2020_033 Ing. Leoš Uttl Ing. Jana Kvirencová; Bc. Václav Kadlec prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Studium nutriční a senzorické jakosti manlového mléka ošetřeného technologií pulsního elektrického A2_FPBT_2020_019 Ing. Lucie Chytilová Ing. Jana Kvirencová;
Ing. Veronika Vondrášková
Bc. Eliška Čermáková
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.; Ing. Lucie Drábová, Ph.D.; prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc.
Zhodnocení toxikologických rizik expozice reziduím pesticidů při konzumaci vybraných druhů zeleniny A2_FPBT_2020_032 Ing. František Krátký Ing. Petr Mráz; 
Ing. Petra Vacková
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Hondocení kvality ovzduší ve spojení s problematikou "Syndromu nemocných budov" A2_FPBT_2020_043 Ing. Ondřej Pařízek Ing. Jakub Tomáško; Ing. Nela Průšová doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.; doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Modifikované formy HT-2 a T-2 toxinu: chemická charakteristika a hodnocení jejich výskytu v potravinách A2_FPBT_2020_061 Ing. Nela Průšová Bc. Adam Behner doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Šetření zdrojů kontaminace vnitřního prostředí člověka endokrinními disruptory A2_FPBT_2020_041 Ing. Jakub Tomáško Ing. Ondřej Pařízek; Ing. Tomáš Gramblička; Ing. Martina Burešová doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D., Ing. Darina Dvořáková, Ph.D.
Komplexní zhodnocení problematiky reziduí pesticidů v jablkách různého geografického původu A2_FPBT_2020_008 Ing. Petra Vacková Ing. Petr Mráz; Ing. Leoš Uttl; Ing. Klára Navrátilová prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Stanovení UV filtrů v biologických matricích pomocí kapalinové chromatografie s tandemovou hmotnostní spektrometrií A2_FPBT_2020_057 Ing. Veronika Vondrášková Ing. Tomáš Gramblička doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Autenticita a kvalita kávy A2_FPBT_2020_044 Ing. Jana Kvirencová Ing. Klára Navrátilová; Ing. Lucie Chytilová; Bc. Kamila Bechyňská; Bc. Maria Filatova prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.; Ing. Michal Stupák, Ph.D.
Portable smartphone-based pesticide residues screening confirmed by ambient mass spectrometry A2_FPBT_2020_013 Aristeidis Tsagkaris, MSc. Ing. Leoš Uttl prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Aktualizováno: 10.3.2021 06:58, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi