Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2021 → VIGA 2023
iduzel: 76567
idvazba: 94472
šablona: stranka
čas: 30.4.2024 18:29:58
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 76567
idvazba: 94472
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/veda-a-vyzkum/granty/15664/76567'
iduzel: 76567
path: 8548/15102/15103/15106/15126/15572/15664/76567
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

VIGA 2023

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu - studenti

Členové týmu - zaměstnanci

Toxické glykoalkaloidy v bramborách a výrobcích na jejich bázi z tržní sítě ČR A2_FPBT_2023_003 Ing. Ondřej Brabenec Bc. Ondřej Rubáš Ing. Zbyněk Džuman, Ph.D., prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Komplexní hodnocení hydrolátů získaných při produkci esenciálních olejů z rostlinných materiálů A2_FPBT_2023_004  Ing. Maria Filatova

Ing. Kamila Bechyňská, Ing. Tomáš Kouřimský, Ing. Bára Křížkovská

Ing. Vít Kosek, Ph.D., prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., doc. Ing. Jan Lipov, Ph.D., Ing. Michal Stupák, Ph.D.

Sledování a moderace hladin α-dikarbonylových sloučenin vznikajících z oligosacharidů A2_FPBT_2023_006 Ing. Anna Průšová Bc. Anna Šírová, Bc. Vít Tobiška doc. Dr. Ing. Karel Cejpek, Ing. Zuzana Procházková, Ph.D.
Studium potenciálu vybraných rostlinných extraktů inhibovat lipolýzu A2_FPBT_2023_019 Ing. Kamila Bechyňská Ing. Anna Loučková, Bc. Linda Průšová, Bc. Petra Šindelková Aristeidis Tsagkaris, MSc., Ph.D.
Ing. Vít Kosek, PhD., prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Vytvoření knihovny metabolomických fingerprintů různých druhů hmyzu a identifikace jejich specifických markerů A2_FPBT_2023_043 Ing. Kateřina Šebelová

Bc. Kateřina Sonntag, Ing. Tomáš Kouřimský

Ing. Vojtěch Hrbek Ph.D., prof. Ing. Jana Hajšlová CSc.

Profilování významných skupin bioaktivních sloučenin v bylinných extraktech A2_FPBT_2023_047 Ing. Anna Loučková Ing. Kateřina Šebelová, Ing. Kamila Bechyňská Ing. Vít Kosek, Ph.D., prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Recyklované textilie – potenciální expoziční zdroj bisfenolů a dalších významných kontaminantů A2_FPBT_2023_048 Ing. Veronika Čechová

Ing. Denisa Pařízková, Bc. Veronika Jurášková

doc. Ing. Darina Dvořáková, Ph.D., 

prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Lyžařské vosky jako potencionální zdroje kontaminace životního prostředí per- a polyfluoralkylovanými sloučeninami A2_FPBT_2023_058 Ing. Denisa Pařízková

Ing. Veronika Čechová, Bc. Kateřina Pulgretová

doc. Ing. Darina Dvořáková, Ph.D.,  prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Charakteristika a izolace produktů biotransformace fusariových mykotoxinů A2_FPBT_2023_060 Ing. Adam Behner Mgr. Tereza Doležalová, Bc. Denisa Egrová doc Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Hexahydrokanabinol (HHC): ´nová´ psychotropní složka v různých výrobcích nabízených na českém trhu A2_FPBT_2023_061 Ing. Matěj Malý

Ing. Tereza Jaegerová, Ing. Zuzana Bínová, Ing. Maria Filatová

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Chili papričky a chili koření na českém trhu: jsou bezpečné a autentické? A2_FPBT_2023_065 Jingwen Han, MSc. Bc. Eliška Havlanová, Ing. Jana Rýparová Kvirencová, Ing. Zuzana Bínová, Ing. Leoš Uttl Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D., 
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Vývoj metody enzymové hydrolýzy pro nepřímou kvantifikaci glykosidů mykotoxinů v cereáliích A2_FPBT_2023_066 Mgr. Tereza Doležalová Ing. Adam Behner, Bc. Lukáš Markvart doc Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Charakterizace sekundárních metabolitů kamejníku barvířského (Alkanna tinctoria) s antimikrobiální aktivitou A2_FPBT_2023_068 Ing. Tereza Jaegerová

Ing. Matěj Malý, Bc. Eva Musilová

Ing. Hana Sýkorová, Ph.D., prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Kritické zhodnocení kvality a bezpečnosti mrkvových lupínků připravených alternativními postupy smažení A2_FPBT_2023_070 Ing. Tomáš Kouřimský Ing. Kateřina Šebelová, Bc. Hana Pírová prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., 
Ing. Beverly Hradecká, Ph.D.
Vliv technologického zpracování a skladování na obsah a stabilitu vitaminu B9 a dalších nutričně významných látek ve špenátu a dalších druzích zeleniny A2_FPBT_2023_075 Ing. Lenka Libenská

Ing. Aliaksandra Kharoshka, Bc. Zuzana Kopecká

Ing. Beverly Hradecká, Ph.D., 

Ing. Lucie Drábová, Ph.D.

  

Aktualizováno: 13.3.2024 11:24, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi