Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2021 → VIGA 2013

VIGA 2013

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu -studenti

Členové týmu -zaměstnanci

Nové přístupy ke komplexnímu hodnocení lihovin

A2_FPBT_2013_011

Ing. Michal Stupák

 

prof. Ing. Vladimír Kocourek

Moderní strategie hodnocení kvality a bezpečnosti fytofarmak a fytonutraceutik

A2_FPBT_2013_021

Ing. Zbyněk Džuman

Ing. Zdeňka Vepříková, Ing. Marie Fenclová

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc, Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.

Hodnocení dopadu průmyslových požárů na životní prostředí

A2_FPBT_2013_022

Ing. Michala Kočkovská

Ing. Michal Stupák, Ing. Darina Lanková

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ing. Jana Pulkrabová,

Metody analýzy produktů hydrolýzy chrupavek se zaměřením na kloubní preparáty

A2_FPBT_2013_039

Ing. Veronika Hloušková

 

prof. Dr. Ing. Jan Poustka

Degradace esterů 3-MCPD za podmínek smažení: možná cesta k dekontaminaci

A2_FPBT_2013_044

Ing. Eliška Čížková

ing. Beverly Bělková, Ing. Jakub Fišnar

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., doc. Ing. Zuzana Réblová, Ph.D.

Kritické zhodnocení metabolomického profilování těkavých látek vína pomocí metod hmotnostní spektrometrie

A2_FPBT_2013_056

Ing. Hana Daňhelová

Ing. Jaromír Hradecký, Ing, Vojtěch Hrbek

doc. Ing. Tomáš Čajka, Ph.D., doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová

Aplikace metabolomiky pro nutriční hodnocení lipidické frakce ryb a mořských plodů

A2_FPBT_2013_057

Ing. Hana Novotná

Ing. Michala Kočkovská, Bc. Jana Bihušová

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D., doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

Aktualizováno: 14.3.2017 22:54, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi