Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2021 → VIGA 2012

VIGA 2012

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu -studenti

Členové týmu -zaměstnanci

Vakuové smažení - perspektivní strategie minimalizace procesních kontaminantů

A2_FPBT_2012_002

Ing. Eliška Moravcová

Ing. Jaromír Hradecký,
Ing. Beverly Bělková

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová
Ing. Lukáš Václavík, Ph.D.

Oxidace doprovodných látek lipidů při přípravě vybraných pokrmů

A2_FPBT_2012_019

Ing. Jakub Fišnar

Ing. Iva Roubíčková,
Ing. Michael Konečný

doc. Ing. Jan Pánek, CSc., 
prof. Ing. Jan Velíšek, DrCs.

doc. Ing. Zuzana Réblová, Ph.D

Profilovací metody jako nástroj hodnocení vlivu inovativních technologických procesů

A2_FPBT_2012_048

Ing. Šárka Přinosilová

Ing. Jaromír Hradecký,
Ing. Hana Daňhelová

doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová,
doc. Ing. Tomáš Čajka, Ph.D.,
Ing. Lukáš Václavík, Ph.D.

Strategie eliminace nových mykotoxinů v krmivech, identifikace produktů biotransformace

A2_FPBT_2012_052

Ing. Zbyněk Džuman

Ing. Zdenka Vepříková

Ing. Marta Václavíková, Ph.D.,
Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.

Využití hmotnostní spektrometrie pro rychlý monitoring biogenních aminů a dalších markerů jakosti masa a ryb

A2_FPBT_2012_053

Ing. Hana Daňhelová

Ing. Eliška Moravcová,
Ing. Beverly Bělková

doc. Ing. Tomáš Čajka, Ph.D.,
doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová,
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

Forenzní analýza organických halogenovaných uhlovodíků ve vybraných složkách životního prostředí jako zdroje kontaminace potravin

A2_FPBT_2012_054

Ing. Veronika Hloušková

Ing. Darina Lanková,
Ing. Kamila Kalachová

doc. Dr. Ing. Jan Poustka,
Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Studium polyfluoroalkylovaných surfaktantů v materiálech přicházejících do styku s potravinami

A2_FPBT_2012_055

Ing. Darina Lanková

Ing. Veronika Hloušková,
Ing. Kamila Kalachová

Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.,
doc. Dr. Ing. Jan Poustka

Stanovení širokého spektra mykotoxinů a pyrolizidinových alkaloidů v potravinových doplňcích

A2_FPBT_2012_056

Ing. Zdenka Vepříková

Ing. Zbyněk Džuman, 
Ing. Veronika Krtková

Ing. Marta Václavíková, Ph.D.,
Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.,
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

Aktualizováno: 14.3.2017 22:54, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi