Rok |
Jméno |
Název habilitační práce |
2023 |
Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D. |
Strategie autentikace a odhalování falšování potravin využívající vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrii |
2022 |
Ing. Darina Dvořáková, Ph.D. |
BIOMONITORING: Tool for the Assessment of Human Exposure to Environmental Contaminants |
2014 |
Ing. Milena Zachariášová, Ph.D. |
Multiple Mycotoxins in Food and Feed: New Analytical Challenges, Occurrence, and Fate during the Food and Feed Production |
2013 |
Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Advanced Multi-Analyte Strategies in Food Safety Control (Moderní multi-analytické metody pro kontrolu bezpečnosti potravin) |
2012 |
Dr. Ing. Zdenka Panovská |
Senzorické vnímání chutí |
2011 |
Ing. Zuzana Réblová, Ph. D. |
Vliv vybraných vnějších faktorů na aktivitu antioxidantů a jejich schopnost ochraňovat tokoferoly |
2010 |
Dr. Ing. Karel Cejpek |
Redoxní reakce sacharidů a jejich produktů |
2010 |
Dr. Ing. Věra Schulzová |
Biologicky aktivní látky v zemědělských plodinách |
2010 |
Ing. Tomáš Čajka, Ph.D. |
Mass Spectrometry for the Effective Assessment of Food Quality and Safety |
2009 |
Dr. Ing. Marek Doležal |
Chlorpropanoly – endogenní kontaminanty potravin |
2008 |
Dr. Ing. Kateřina Riddellová |
Moderní analytické metody ve stopové analýze potravin |
2007 |
Ing. Roman Kubec, PH.D. |
S-substituované deriváty cysteinu |
2006 |
Dr. Ing. Richard Koplík |
Prvková speciační analýza biologických materiálů |
2006 |
Dr. Ing. Jan Poustka |
Vývoj a aplikace analytických metod stanovení organických kontaminantů potravin a životního prostředí |
2001 |
Ing. Jan Pánek, CSc. |
Změny triacylglycerolů při oxidaci lipidů |
1998 |
Ing. Vladimír Kocourek, CSc. |
Chemické kontaminanty v potravinách, kvalita analytických dat |
1998 |
Ing. Jana Dostálová, CSc. |
Chemie a analýza luštěnin ve vztahu k lidské výživě |
1989 |
Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Pesticidní a jiné potravinové kontaminanty |
1987 |
Ing. Jan Velíšek, CSc. |
Studium problematiky organických sloučenin chloru v bílkovinných hydrolyzátech |