Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2021 → VIGA 2015

VIGA 2015

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu -studenti

členové týmu -zaměstnanci

Dynamika vzniku oxysterolů během pečení masa

A2_FPBT_2015_013

Ing. Monika Sabolová

Ing. Šárka Šimková

Ing. Barbora Pohořelá

doc. Ing. Jan Pánek, CSc

Zhodnocení vlivu seskviterpenických laktonů na metabolom buněk tkáňových kultur pomocí vysokorozlišovací tandemové hmotnostní spektrometrie

A2_FPBT_2015_024

Ing. Kamila Hůrková

Ing. Marie Fenclová

Bc. Kateřina Zemanová

Bc. Vladimíra Pavlíčková

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.

Ing. Silvie Rimpelová

Hodnocení výskytu estrogenních látek v mléce a mléčných výrobcích

A2_FPBT_2015_028 H

Ing. Andrea Švarcová

Ing. Kamila Hůrková

Bc. Kateřina Urbancová

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Optimalizace instrumentálních metod pro sledování změn

skladovaného syrového masa a testování jeho čerstvosti

A2_FPBT_2015_029

Ing. Soňa Vytejčková

Ing. Jana Bihušová

Ing. Lukáš Vápenka

 

prof. Dr. Ing. Poustka

doc. Dr. Ing Věra Schulzová

doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc.

Nutriční hodnocení rostlinných olejů v sušené kojenecké dětské výživě

A2_FPBT_2015_032

Ing. Aleš Krmela

Ing. Beverly Bělková

Ing. Kateřina Matějková

Bc. Helena Čápová

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

doc. Dr. Ing. Marek Doležal

Nové strategie hodnocení autenticity a kvality destilátů pomocí vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie

A2_FPBT_2015_033

Ing. Michal Stupák

Ing. Jana Bihušová

Bc. Vít Kosek

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

Kritické zhodnocení nových trendů při ultrastopové analýze reziduí pesticidů metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí

A2_FPBT_2015_037

Ing. Lucie Papajová

Ing. Michal Stupák

Bc. Dana Schusterová

Bc. Martina Mezlíková

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Ing. Lucie Drábová, Ph.D.

Kontrola kvality a chemické bezpečnosti bylinných čajů na bázi ostropestřce mariánského

A2_FPBT_2015_045

Ing. Petra Slavíková

Ing. Alena Zachariášová

doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.,

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

Využití vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie s iontovou mobilitou pro kontrolu bezpečnosti potravin a hodnocení vlivu

průmyslové kontaminace životního prostředí na lidský metabolom

A2_FPBT_2015_047

Ing. Marie Fenclová

Bc. Karolina Bazalková

Bc. Vít Kosek

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.

Tropanové alkaloidy: nově sledované kontaminanty v potravinách a doplňcích stravy

A2_FPBT_2015_051

Ing. Alena Zachariášová

Ing. Petra Slavíková

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D.

Konopí seté - komplexní zhodnocení kanabinoidů v konopných natích, semenech a olejích

A2_FPBT_2015_063

Ing. Renata Jandová

Ing. Marie Bícová

Ing. Eliška Humlová

 

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

Aktualizováno: 14.3.2017 22:53, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi