Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2025

VIGA 2025

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu - studenti

Členové týmu - zaměstnanci

Analýza reziduí pesticidů a mykotoxinů v lyofilizovaném ovoci – zdravá svačinka pro děti? A2_FPBT_2025_015 Ing. Eva Czmorik Ludvíčková Ing. Han Jingwen
Bc. Veronika Matoušková
Mgr. Tereza Doležalová

doc. Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D.
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
prof. Ing. Milena Stránská, Ph.D.

Skryté riziko bezpečnosti potravin: možnost přenosu reziduí pesticidů a/nebo mykotoxinů do koncentrátů rostlinných bílkovin A2_FPBT_2025_024 Han Jingwen Ing. Eva Czmorik Ludvíčková
Ing. Petr Kučera
Bc. Ema Vítová

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
doc. Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D.
Ing. Dana Schusterová, Ph.D.
prof. Ing. Milena Stránská, Ph.D.

„Maskované“ mykotoxiny v ovesných produktech – charakterizace, kvantifikace, charakteristika rizika A2_FPBT_2025_039 Mgr. Tereza Doležalová Bc. Marek Sogel
Bc. Jiří Hádek
prof. Ing. Milena Stránská, Ph.D.
doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.

  

Aktualizováno: 13.3.2025 08:46, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi