Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2021 → VIGA 2016

VIGA 2016

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu -studenti

Členové týmu -zaměstnanci

Kritické zhodnocení nutričních benefitů tukové složky sladkovodních ryb z českého trhu

A2_FPBT_2016_041

Mgr. Adam Zabloudil

Ing. Jiří Čermák

Ing. Kateřina Matějková 

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

doc. Dr. Ing. Marek Doležal 
Autentikace a chemická bezpečnost jednodruhového koření  A2_FPBT_2016_043 Ing. Eliška Kludská 

Ing. Lucie Papajová

Ing. Petra Slavíková

Ing. Kamila Hůrková

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. 

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

doc. Ing. Milena Stránská, PhD.

Nové postupy pro stanovení retardérů hoření v biotických matricích v rámci biomonitoringu  A2_FPBT_2016_045  Ing. Andrea Švarcová 

Bc. Tomáš Gramblička

Bc. Anna Vincíková

Ing. Kateřina Urbancová 
doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. 
Studium výskytu reziduí pesticidů v citrusových plodech  A2_FPBT_2016_046  Ing. Jana Zuzánková 

Ing. Michal Stupák

Bc. Zuzana Kubošková 

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Ing. Marie Suchanová, Ph.D. 
Autentikace bio-hroznů a produktů jejich zpracování  A2_FPBT_2016_048  Ing. Dana Schusterová 

Ing. Jana Zuzánková

Bc. Zuzana Kubošková 

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Ing. Marie Suchanová, Ph.D. 
Bisfenol A a metabolity ftalátů jako expoziční markery  A2_FPBT_2016_049  Ing. Kateřina Urbancová 

Ing. Dana Schusterová

Bc. Kateřina Báčová 
doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. 
Aplikace techniky plynové chromatografie jako nástroje hodnocení kvality léčivých rostlin  A2_FPBT_2016_050  Ing. Lucie Papajová 

Ing. Michal Stupák

Bc. Leoš Uttl 

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Ing. Jana Pulkrabová, PhD. 
Srovnání analytických přístupů pro stanovení organických forem selenu v mikroskopických řasách obohacených selenem  A2_FPBT_2016_051  Ing. Monika Jírů 

Ing. Diomid Revenco

Bc. Marie Vomáčková 

doc. Ing. Milena Stránská, PhD.

prof. Dr. Ing. Richard Koplík 
Zastoupení a změny karotenoidů při zpracování a skladování vybraných druhů zeleniny  A2_FPBT_2016_053  Ing. Michaela Škopíková 

Ing. Aleš Krmela

Bc. Alena Orosová 
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová 
Využití techniky iontové mobility pro třírozměrnou analýzu krevní plasmy  A2_FPBT_2016_059  Ing. Vít Kosek 

Bc. Jiří Hricko

Ing. Marie Fenclová 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., doc. Ing. Milena Zachariášová, PhD. 
Charakterizace metabolomu konopí setého (Cannabis sativa) pomocí dvou platforem vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie  A2_FPBT_2016_060  Ing. Veronika Pekárková 

Ing. Alena Zachariášová

Ing. Marie Bícová

 

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. 
Kritické zhodnocení efektů biologicky aktivních látek v doplňcích stravy na bázi ostropestřce mariánského A2_FPBT_2016_061 Ing. Alena Zachariášová

Bc. Silvie Marková 

Ing. Marie Fenclová

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

prof. Ing. Tomáš Ruml, CSc. 
Papaver somniferum L.– tradiční česká plodina: charakterizace metabolomu a profilu opiových alkaloidů A2_FPBT_2016_062 Ing. Marie Bícová

Ing. Michaela Škopíková 

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová 

Aktualizováno: 14.3.2017 22:53, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi