Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Granty a projekty → VIGA 2021 → VIGA 2019

VIGA 2019

Název projektu

Kód projektu

Řešitel

Další členové týmu - studenti

Členové týmu - zaměstnanci

Rezidua pesticidů v jablkách na českém trhu: zhodnocení expozice konzumentů rizikovým kontaminantům A2_FPBT_2019_018 Ing. Petra Vacková Ing. Klára Navrátilová; Ing. Leoš Uttl; Bc. Kamila Bechyňská prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.; Ing. Marie Suchanová, PhD.
Metabolomický přístup k autentikaci jablek se zaměřením na epikutikulární vosky A2_FPBT_2019_029 Ing. Michaela Rektorisová Ing. Klára Navrátilová; Ing. Leoš Uttl; Bc. Kamila Bechyňská prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Kritické hodnocení aplikačního potenciálu technologie PEF (Pulsní Elektrické Pole) na produkci kvalitního rakytníkového sirupu A2_FPBT_2019_031 Ing. Lucie Chytilová Bc. Maria Filatová, Ing. Eliška Fialová prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. prof.Ing.Kateřina Demnerová CSc., Ing.Michal Stupák, Ph.D.
Osud modifikovaných mykotoxinů v průběhu sladařství a pivovarství A2_FPBT_2019_035 Ing. Nela Průšová Bc. Kristýna Hronová; Bc. Mariya Glushchenko Ing. Zbyněk Džuman, Ph.D.; doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Aplikace superkritické fluidní chromatografie v kombinaci s vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrií pro autentikaci olivových olejů A2_FPBT_2019_036 Ing. Klára Navrátilová Ing. Michaela Rektorisová
Ing. Leoš Uttl
Bc. Tomáš Kouřimský
Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D.
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Koktejl perfluoralkylovaných sloučenin v pitné vodě a nealkoholických nápojích A2_FPBT_2019_044 Ing. Martina Burešová Ing. Tomáš Gramblička
Bc. Elena Šulcová
Ing. Darina Lanková, Ph.D.
doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D
Možnosti hodnocení expozice člověka novým skupinám organochlorových polutantů A2_FPBT_2019_048 Ing. Ondřej Pařízek Ing. Jakub Tomáško; Bc. Denisa Turnerová; Bc. Tereza Kovandová Doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Využití techniky dvoudimenzionální plynové chromatografie pro studium kontaminace potravin minerálními oleji A2_FPBT_2019_049 Ing. Jakub Tomáško Ing. Veronika Vondrášková, Bc. Barbora Lampová doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Vývoj metody pro stanovení vitaminů v potravinách pro zvláštní výživu a doplňcích stravy pomocí metody kapalinové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií A2_FPBT_2019_060 Ing. Veronika Vondrášková Ing. Kateřina Urbancová, Bc. Pavlína Kotrbatá doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D., Ing. Lucie Drábová, Ph.D.
Studium potenciálu vybraných mikrobiálních kultur degradovat rezidua moderních pesticidů A2_FPBT_2019_062 Ing. František Krátký Bc. Adriana Novotná, Bc. Václav Kadlec, Bc. Tomáš Kouřimský prof. Ing. Jana Hajšlová; CSc., doc. Ing. Petra Lovecká, Ph.D.; Ing. Marie Suchanová, Ph.D.; Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D.
Optimalizace rychlé odstředivé dělicí chromatografie při izolaci biologicky aktivních složek konopí. A2_FPBT_2019_069 Ing. František Beneš Ing. Vít Kosek
Bc. Tereza Báčinová
Bc. Matěj Malý
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Aktualizováno: 1.4.2020 12:40, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit mobilní verzi