VIGA 2015
Název projektu |
Kód projektu |
Řešitel |
Další členové týmu -studenti |
členové týmu -zaměstnanci |
Dynamika vzniku oxysterolů během pečení masa |
A2_FPBT_2015_013 |
Ing. Monika Sabolová |
Ing. Šárka Šimková Ing. Barbora Pohořelá |
doc. Ing. Jan Pánek, CSc |
Zhodnocení vlivu seskviterpenických laktonů na metabolom buněk tkáňových kultur pomocí vysokorozlišovací tandemové hmotnostní spektrometrie |
A2_FPBT_2015_024 |
Ing. Kamila Hůrková |
Ing. Marie Fenclová Bc. Kateřina Zemanová Bc. Vladimíra Pavlíčková |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D. Ing. Silvie Rimpelová |
Hodnocení výskytu estrogenních látek v mléce a mléčných výrobcích |
A2_FPBT_2015_028 H |
Ing. Andrea Švarcová |
Ing. Kamila Hůrková Bc. Kateřina Urbancová |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Optimalizace instrumentálních metod pro sledování změn skladovaného syrového masa a testování jeho čerstvosti |
A2_FPBT_2015_029 |
Ing. Soňa Vytejčková |
Ing. Jana Bihušová Ing. Lukáš Vápenka
|
prof. Dr. Ing. Poustka doc. Dr. Ing Věra Schulzová doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc. |
Nutriční hodnocení rostlinných olejů v sušené kojenecké dětské výživě |
A2_FPBT_2015_032 |
Ing. Aleš Krmela |
Ing. Beverly Bělková Ing. Kateřina Matějková Bc. Helena Čápová |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. doc. Dr. Ing. Věra Schulzová doc. Dr. Ing. Marek Doležal |
Nové strategie hodnocení autenticity a kvality destilátů pomocí vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie |
A2_FPBT_2015_033 |
Ing. Michal Stupák |
Ing. Jana Bihušová Bc. Vít Kosek |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
Kritické zhodnocení nových trendů při ultrastopové analýze reziduí pesticidů metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí |
A2_FPBT_2015_037 |
Ing. Lucie Papajová |
Ing. Michal Stupák Bc. Dana Schusterová Bc. Martina Mezlíková |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. Ing. Lucie Drábová, Ph.D. |
Kontrola kvality a chemické bezpečnosti bylinných čajů na bázi ostropestřce mariánského |
A2_FPBT_2015_045 |
Ing. Petra Slavíková |
Ing. Alena Zachariášová |
doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D., prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Využití vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie s iontovou mobilitou pro kontrolu bezpečnosti potravin a hodnocení vlivu průmyslové kontaminace životního prostředí na lidský metabolom |
A2_FPBT_2015_047 |
Ing. Marie Fenclová |
Bc. Karolina Bazalková Bc. Vít Kosek |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D. |
Tropanové alkaloidy: nově sledované kontaminanty v potravinách a doplňcích stravy |
A2_FPBT_2015_051 |
Ing. Alena Zachariášová |
Ing. Petra Slavíková |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., doc. Ing. Milena Zachariášová, Ph.D. |
Konopí seté - komplexní zhodnocení kanabinoidů v konopných natích, semenech a olejích |
A2_FPBT_2015_063 |
Ing. Renata Jandová |
Ing. Marie Bícová Ing. Eliška Humlová
|
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |