Student | Téma česky | Téma anglicky | Vedoucí DP |
Bc. Monika Bachanová |
Rychlé metody stopové analýzy organických kontaminantů |
Rapid methods for ultra-trace analysis of organic contaminants |
doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Bc. Simona Černohorská |
Studium faktorů ovlivňujících tvorbu procesních kontaminantů |
Study of factors influencing formation of processing contaminants |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Bc. Kateřina Hájková |
Vývoj metod pro kontrolu kvality produktů biotechnologií |
Development of methods for the quality control of biotechnology products |
Ing. Ondřej Lacina, Ph.D. |
Bc. Jakub Hauser |
Změny hydrazinových derivátů v Ucháči Neuwirthovu |
Changes of hydrazine derivatives in Gyromitra Neuwirthii |
Ing. František Pudil, CSc. |
Bc. Pavla Honová Pavla |
Vznik a rozklad esterů 3-MCPD a glycidylesterů v modelových systémech |
Formation and decomposition of 3-MCPD esters and glycidyl esters in model systems |
doc. Dr. Marek Doležal |
Bc. Iva Hospodková |
Senzorické hodnocení náhražek slaných látek |
Sensory evaluation of salt substitutes |
doc. Dr. Ing. Zdenka Panovská |
Bc. Kamila Hůrková |
Sledování vlivu tepelného ošetření na kvalitu potravin |
Monitoring the impact of heat treatment on food quality |
doc. Dr. Ing. Kateřina Riddellová |
Bc. Monika Jírů |
Biologicky aktivní látky v produktech biotechnologií živočišných materiálů |
Biologically active compounds in animal biotechnology products |
Ing. Milena Zachariášová, Ph.D. |
Bc. Aleš Krmela |
Využití evaporative light scattering detektoru (ELSD) pro stanovení sacharidů |
Application of evaporative light scattering detector (ELSD) in carbohydrate determination |
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
Bc. Karel Lukš |
Metabolomické profilování produktů ekologického a konvenčního zemědělství |
Metabolomic profiling of products from organic and conventional farming |
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
Bc. Liliya Mekhanoshina |
Rizika spojená s příjmem smažených potravin |
Risks associated with consumption of fried foods |
doc. Ing. Zuzana Réblová, Ph.D. |
Bc. Iva Opekarová |
Nové strategie sledování kontaminantů vnitřního prostředí |
Novel strategies in monitoring of contaminants in indoor environment |
doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Bc. Lucie Papajová |
Charakterizace vybraných složek metabolomu řas |
Characterization of selected components of algae metabolome |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Bc. Petra Slavíková |
Analýza mykotoxinů v potravinářských surovinách a produktech |
Analysis of mycotoxins in food materials and products thereof |
Ing. Milena Zachariášová, Ph.D. |
Bc. Šárka Součková |
Prooxidační kapacita tepelně namáhaných tuků a olejů |
Prooxidant capacity of thermoxidized fats and oils |
doc. Ing. Zuzana Réblová, Ph.D. |
Bc. Renata Stehlíková |
Nové postupy pro stanovení organických polutantů v biologických matricích |
New approaches in analysis of organic pollutants in biological matrices |
doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Bc. Šárka Šimková |
Možnosti inhibice oxidačního žluknutí u smažicích tuků a olejů |
Possibilities of oxidative rancidity inhibition in frying oils |
doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
Bc. Petr Vodrážka |
Aplikace hmotnostní spektrometrie pro charakterizaci odrůd česneku |
Application of mass spectrometry for the characterisation of garlic varieties. |
Ing. Ondřej Lacina, Ph.D. |
Bc. Soňa Vytejčková |
Testování vlivu kontaktních materiálů na kvalitu potravin pomocí instrumentálních analytických metod |
Testing of the impact of contact materials on food quality employing instrumental analytical methods |
prof. Dr. Ing. Jan Poustka |
Bc. Jana Zuzánková |
Využití hmotnostní spektrometrie pro (necílové) stanovení potravinových kontaminantů |
Application of mass spectrometry in (non-target) analysis of food contaminants |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |