Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium

Ústav analýzy potravin a výživy nabízí zájemcům o studium následující studijní programy:

 

Bakalářské studium

studijní programy platné od akademického roku 2026/2027:

                Chemie a technologie potravin - 3 specializace:

                       Chemie a fyziologie výživy

                       Technologie potravin

                        Analytická chemie v kvalitě a bezpečnosti potravin

               Forenzní a toxikologická analýza

  

aktuálně platné studijní programy: 

                Chemie a technologie potravin - 3 specializace:     

                        Chemie a fyziologie výživy

                        Analýza potravin a přírodních produktů             

                        Technologie potravin                       
 

               Forenzní bioanalytická chemie                                                                                               

     

   dobíhající studijní program (již se nelze hlásit):                     

                  Forenzní analýza a analýza potravin - specializace Chemie a analýza potravin a výživa

                  Forenzní analýza a analýza potravin - specializace Forenzní analýza

        

Magisterské studium

      studijní programy: 

                                         Chemie a analýza potravin a přírodních produktů

                                         Forenzní analýza

                                                 

Doktorské studium

      studijní program:     

                                       Potraviny a přírodní produkty

  

   

Aktualizováno: 18.11.2025 12:14, Autor: Martina Vlčková

E-learning

icon-1691282_1920 (ořez 215*215px)

×

Databáze chemických reakcí v potravinách

originál

×


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit mobilní verzi