Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Základní informace → Lidé a kontakty → CV_Stupák
iduzel: 55958
idvazba: 65164
šablona: stranka
čas: 18.4.2021 12:41:04
verze: 4827
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Ing. Michal Stupák, Ph.D.



E-mail: michal.stupak@vscht.cz
Telefon: +420 220 444 395

VŠCHT Praha – budova B, místnost B162

Vzdělání a tituly
2012 – 2018 doktor (Ph.D.) v oboru Chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha
2007 – 2012 absolvent (Ing.) FPBT, VŠCHT Praha


Odborná praxe
09/2018 – dosud odborný asistent, Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
09/2012 – 09/2018 vědecký pracovník, Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
10/2012 – dosud analytik zkušební laboratoře VŠCHT Praha akreditované Českým institutem pro akreditaci (ISO 17025:2018)


Obory zájmu

Výzkum zaměřený na vývoj a validaci analytických metod využívající plynovou chromatografii ve spojení s různými typy hmotnostních spektrometrů.
Monitoring organických kontaminantů (pesticidy, procesní kontaminanty…) v potravinách, složkách životního prostředí a další typech vzorků. Dále výzkum zaměřený na kvalitu a autenticitu lihovin a také na analýzu těkavých a částečně těkavých látek v různých vzorcích.

Pedagogická činnost – výuka předmětů
Laboratoř chemické bezpečnosti potravin (M323003)
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů (N323003)
Laboratoř chromatografie a hmotnostní spektrometrie (M323022)
Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin (M323021)
Analýza biologicky aktivních látek

Publikace
ResearcherID/Publons: ABA-5134-2020
ORCID ID: 0000-0002-6423-2682
Detailní přehled publikací

Aktualizováno: 7.10.2020 08:13, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi