Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Základní informace → Lidé a kontakty → CV_Hůrková
iduzel: 55946
idvazba: 65151
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 13:51:48
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 55946
idvazba: 65151
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/zakladni-informace/lide/55946'
iduzel: 55946
path: 8548/15102/15103/15106/15445/15500/55946
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Ing. Kamila Stehnová (roz. Hůrková), Ph.D.



E-mail: kamila.hurkova@vscht.cz
Telefon: +420 220 445 119

VŠCHT Praha – budova B, místnost B101

Vzdělání a tituly
2013 – 2020

Doktorské studium (Ph.D.), obor Chemie a analýza potravin; Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha (téma dizertační práce: Vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie v autenticitě potravin)

2011 – 2013

Magisterské studium (Ing.), obor Kvalita a bezpečnost potravin; Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha (téma diplomové práce: Sledování vlivu tepelného ošetření na kvalitu potravin)

2008 - 2011 Bakalářské studium (Bc.), obor Chemie a analýza potravin; Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha (téma bakalářské práce: Vliv zahušťovadel na vnímání sladké chuti)


Odborná praxe
08/2016 – dosud Analytik zkušební laboratoře (č. 1316.2) VŠCHT Praha akreditované Českým institutem pro akreditaci (ISO 17025:2018)
09/2013 – dosud Vědecký pracovník, Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT Praha


Obory zájmu
Výzkum zaměřený především na metabolomický fingerprinting potravin a biologických matric za účelem autentikace, odhalování falšování a charakterizace matric. Vývoj a validace analytických metod využívajících kapalinovou chromatografii (LC) ve spojení s vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrií (HRMS).

Pedagogická činnost – výuka předmětů
Chemie potravin
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků
Laboratorní projekt I
Laboratoř oboru kvalita a bezpečnost potravin
Analýza potravin a přírodních produktů (cvičení)

Publikace
Researcher ID: AAZ-6615-2020
ORCID:  0000-0002-6022-786X
Detailní přehled publikací

Aktualizováno: 29.2.2024 06:54, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi