Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Základní informace → Lidé a kontakty → CV_Pánek

doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Knihovník

E-mail: jan.panek@vscht.cz
Telefon: +420 220 443 357
Fax: +420 220 443 180
Web: web.vscht.cz/panekj

VŠCHT Praha – budova B, místnost X22

Vzdělání a tituly
2001 docent, habilitace v oboru chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha
1985 kandidát technických věd (CSc.) v oboru chemie a technologie poživatin, VŠCHT Praha,
1979 absolvent Fakulty potravinářské a biochemické technologie, specializace Kvasná chemie a bioinženýrství, VŠCHT Praha,


Odborná praxe
1982 – dosud Ústav analýzy potravin a výživy (dříve Ústav chemie a analýzy potravin) nyní docent Ústavu analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha, řešitel a spoluřešitel několika rozvojových projektů

Obory zájmu
Chemie a analýza tuků a lipidů; chemická analýza potravin a biologických materiálů; chromatografické metody v analýze potravin; vývoj a validace analytických metod; hodnocení nutriční jakosti potravin; výživa člověka a dietetika; doplňky stravy a nutraceutika; semináře Bezpečná výživa.

Pedagogická činnost – výuka předmětů
Výživa a výživová politika
Nutraceutika a funkční potraviny

Publikace
Detailní přehled publikací
Scopus ID 

Aktualizováno: 12.4.2024 12:48, Autor: uapv

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit mobilní verzi