Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Základní informace → Lidé a kontakty → CV_Doležal
iduzel: 16511
idvazba: 20339
šablona: stranka
čas: 19.4.2024 10:34:48
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 16511
idvazba: 20339
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/zakladni-informace/lide/16511'
iduzel: 16511
path: 8548/15102/15103/15106/15445/15500/16511
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

doc. Dr. Ing. Marek Doležal

Hospodář ústavu

E-mail: marek.dolezal@vscht.cz
Telefon: +420 220 443 179
Fax: +420 220 443 180
Web: web.vscht.cz/dolezala

VŠCHT Praha – budova B, místnost B311A

Vzdělání a tituly
2010 docent, habilitace v oboru chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha
1998 doktor technických věd v oboru chemie a analýza potravin, VŠCHT Praha
1989 absolvent Fakulty potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha


Odborná praxe
2010 – dosud docent, VŠCHT Praha, Ústav analýzy potravin a výživy
1998 – 2010 odborný asistent, VŠCHT Praha, Ústav chemie a analýzy potravin
1995 – 1998 asistent, VŠCHT Praha, Ústav chemie a analýzy potravin
1990 – 1995 odborný pracovník, VŠCHT Praha, Ústav chemie a analýzy potravin

Obory zájmu
Chemie potravin, chemická analýza potravin, krmiv a biologických materiálů – specializace na lipidy, reakční mechanismy v chemii potravin – specializace na procesní kontaminanty 3-MCPD a estery 3-MCPD, senzorická analýza.

Pedagogická činnost – výuka předmětů
Chemie potravin
Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin
Food Chemistry
Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků

Publikace
Detailní přehled publikací
Scopus ID
ORCID ID
Researcher ID

Aktualizováno: 12.4.2024 12:12, Autor: uapv

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi