Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Věda a výzkum → Habilitační a jmenovací řízení

Habilitační práce pracovníků a jmenovací řízení

Habilitační řízení

Obor habilitačního řízení - Chemie a analýza potravin
Rok Jméno Název habilitační práce
2023 Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D. Strategie autentikace a odhalování falšování potravin využívající vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrii
2022 Ing. Darina Dvořáková, Ph.D. BIOMONITORING: Tool for the Assessment of Human Exposure to Environmental Contaminants
2014 Ing. Milena Zachariášová, Ph.D. Multiple Mycotoxins in Food and Feed: New Analytical Challenges, Occurrence, and Fate during the Food and Feed Production
2013 Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. Advanced Multi-Analyte Strategies in Food Safety Control (Moderní multi-analytické metody pro kontrolu bezpečnosti potravin)
2012 Dr. Ing. Zdenka Panovská Senzorické vnímání chutí
2011 Ing. Zuzana Réblová, Ph. D. Vliv vybraných vnějších faktorů na aktivitu antioxidantů a jejich schopnost ochraňovat tokoferoly
2010 Dr. Ing. Karel Cejpek Redoxní reakce sacharidů a jejich produktů
2010 Dr. Ing. Věra Schulzová Biologicky aktivní látky v zemědělských plodinách
2010 Ing. Tomáš Čajka, Ph.D. Mass Spectrometry for the Effective Assessment of Food Quality and Safety
2009 Dr. Ing. Marek Doležal Chlorpropanoly – endogenní kontaminanty potravin
2008 Dr. Ing. Kateřina Riddellová Moderní analytické metody ve stopové analýze potravin
2007 Ing. Roman Kubec, PH.D. S-substituované deriváty cysteinu
2006 Dr. Ing. Richard Koplík Prvková speciační analýza biologických materiálů
2006 Dr. Ing. Jan Poustka Vývoj a aplikace analytických metod stanovení organických kontaminantů potravin a životního prostředí
2001 Ing. Jan Pánek, CSc. Změny triacylglycerolů při oxidaci lipidů
1998 Ing. Vladimír Kocourek, CSc. Chemické kontaminanty v potravinách, kvalita analytických dat
1998 Ing. Jana Dostálová, CSc. Chemie a analýza luštěnin ve vztahu k lidské výživě
1989 Ing. Jana Hajšlová, CSc. Pesticidní a jiné potravinové kontaminanty
1987 Ing. Jan Velíšek, CSc. Studium problematiky organických sloučenin chloru v bílkovinných hydrolyzátech

 

 

Jmenovací řízení

Obor jmenovacího řízení - Chemie a analýza potravin
Rok Jméno
2020 doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
2012 doc. Dr. Ing. Jan Poustka
2012 doc. Dr. Ing. Richard Koplík
2011 doc. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
2010 doc. Ing. Jana Dostálová, CSc.
1997 doc. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
1990 doc. Ing. Jan Velíšek, CSc.
Aktualizováno: 9.4.2024 11:56, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit mobilní verzi