Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Studentská vědecká konference → SVK 2017
iduzel: 41330
idvazba: 44548
šablona: stranka
čas: 6.6.2020 21:20:22
verze: 4671
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

SVK 2017

Seznam sekcí a složení komisí – ústav 323

Sekce:                Chemie a analýza potravin A (přednášková) 
                              B159, 9:00   

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Členové: Ing. Jaromír Hradecký
  Ing. Monika Tomaniová, Ph.D.

 

Studenti:     Kamila Bechyňská - 3. místo                                                                           
                        Bc. Tímea Borbášová
                        Bc. Aneta Bumbová - 2. místo, cena studentů
                        Bc. Anna Debřičková - 1. místo
                        Bc. Barbora Dušičková - 4. místo
                        Bc. Aneta Eisová
                        Bc. Anna Fleglová
                        Bc. Maryia Glushchenko                             

Sborník anotací

          


Sekce:                Chemie a analýza potravin B (přednášková)                        
                              B31, 9:00

Komise:  
Předseda: prof. Dr. Ing. Jan Poustka
Členové prof. Dr. Ing. Richard Koplík
  Ing. Marie Suchanová, Ph.D.

 

Studenti:     Bc. Dana Hájková
                        Bc. Lucie Horáčková
                        Bc. Petra Hrůšová - 1. místo, cena studentů
                        Bc. Lucie Chytilová - 2. místo
                        Bc. Miroslava Jeřábková
                        Bc. Ingrid Joachimsthalová
                        Bc. Jana Kotschwarová - 4. místo
                        Bc. František Krátký - 3. místo , cena studentů     

Sborník anotací


Sekce:                Chemie a analýza potravin C (přednášková)               
                              BII, 9:00

Komise:  
Předseda: prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.
Členové: doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
  Ing. Lucie Drábová, Ph.D.

 

Studenti:     Matěj Malý - 2. místo
                        Bc. Jana Meissnerová
                        Bc. Lucie Nečasová
                        Bc. Klára Nohynková
                        Bc. Ondřej Pařízek - 4. místo
                        Bc. Tereza Pávková - 1. místo, cena studentů
                        Bc. Dora Petříčková
                        Bc. Petra Peukertová - 3. místo

Sborník anotací

          


Sekce:                Chemie a analýza potravin D (přednášková)                           
                              B06, 9:00

Komise:  
Předseda:

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

Členové: doc. Dr. Ing. Karel Cejpek
  Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D.

 

Studenti:     Bc. Martina Pískačová
                        Bc. Michaela Podestátová - 3. místo
                        Bc. Nela Průšová - cena studentů
                        Bc. Dominika Pupáková - 2. místo
                        Bc. Kamila Richterová - 1. místo, cena studentů
                        Bc. Michaela Sihlovcová - 4. místo
                        Bc. Patricie Slavíčková
                        Bc. Alan Stašák

Sborník anotací


Sekce:                Chemie a analýza potravin E (přednášková)            
                              B32, 9:00

Komise:  
Předseda:

doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.

Členové: doc. Dr. Ing. Marek Doležal
  Ing. Zbyněk Džuman, Ph.D.

 

Studenti:     Bc. Jitka Suchá - 3. místo, cena studentů
                        Bc. Jan Šťastný
                        Bc. Radka Tamášová
                        Bc. Jakub Tomáško - 1. místo
                        Bc. Pavlína Vágenknechtová - 4. místo
                        Bc. Veronika Vondrášková - cena studentů
                        Bc. Jana Vrzalová - 2. místo
                        Bc. Lucie Zápalová

Sborník anotací

         

 

Aktualizováno: 20.11.2017 23:22, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi