Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Studentská vědecká konference
iduzel: 18561
idvazba: 26321
šablona: stranka
čas: 29.7.2021 04:00:24
verze: 4926
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Studentská vědecká konference (SVK) se i v letošním roce na Ústavu analýzy potravin a výživy uskutečnila v pěti přednáškových sekcí (Chemie a analýza potravin 1 – 5) za účasti 36 studentů. Studenti oborů Kvalita a bezpečnost potravin, Forenzní biologická analýza, Chemie a analýza potravin a přírodních produktů  a Forenzní analýza prezentovali úspěšně výsledky své odborné činnosti formou krátkých přednášek. Nejlepší práce byly odměněny i díky finanční podpoře našich průmyslových partnerů, v každé sekci byla udělena i Cena studentů.

  ◳ SVK_2020_sponzori (jpg) → (originál)

 

Aktualizováno: 19.11.2020 23:51, Autor: Martina Vlčková


VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi