Student |
Téma česky |
Téma anglicky |
Vedoucí DP |
da Cruz Katrin Nikoleta |
Cílený a necílený screening environmentálních kontaminantů a jejich metabolitů v lidské moči |
Suspect and non-target screening of environmental contaminants and their metabolites in human urine |
prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Egrová Denisa |
Hodnocení změn v metabolomu sladovaného ječmene po ošetření pulzním elektrickým polem |
Evaluation of changes in the metabolome of malted barley after pulsed electric field treatment |
doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D. |
Freyová Michaela |
Hodnocení kontaminace potravin na bázi hmyzu chlorovanými parafíny a dalšími kontaminanty |
Evaluation of contamination of insect-based foods with chlorinated paraffins and other kontaminants |
prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Kopecká Zuzana |
Studium hladin folátů a vlivu technologických úprav na jejich obsah ve vybraných druzích zeleniny |
Study of folate levels and the effect of technological treatments on their content in selected vegetables |
Ing. Lucie Drábová, Ph.D. |
Ludvíčková Eva |
Stanovení fosetylu a dalších reziduí pesticidů v drobném červeném ovoci |
Determination of fosetyl and other pesticides residues in small red fruits |
Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D. |
Mimrová Kamila |
Strategie pro stanovení karotenoidů a jejich forem v potravinách, krmivech a doplňcích stravy |
Strategy for the determination of carotenoids and their forms in food, feed and food supplements |
doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
Pacnerová Eva |
Vznik oxysterolů v tepelně namáhaných tucích a olejích |
Formation of oxysterols in heated fats and oils |
Ing. Vojtech Ilko, Ph.D. |
Pospíšil Ondřej |
Hodnocení a autentikace jedlého hmyzu dostupného v tržní síti |
Assessment and authentication of edible insects available at the market |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Průšová Linda |
Studium bioaktivních metabolitů v léčivých rostlinách |
Study of bioactive metabolites in medicinal plants |
Ing. Vít Kosek, Ph.D. |
Pšenáková Monika |
Opiové alkaloidy v semenech máku setého a produktech z nich vyrobených |
Opium alkaloids in poppy seeds and products thereof |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Pulgretová Kateřina |
Využití silikonových náramků pro hodnocení expozice člověka látkám z prostředí |
The use of silicone wristbands for the assessment of human exposure to environmental chemicals |
prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Rajmicová Lucie |
Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků |
Nutritional and sensory value of alternatives to fermented milk products |
doc. Dr. Ing. Marek Doležal |
Rubáš Ondřej |
Monitoring pyrrolizidinových alkaloidů v českých medech |
Monitoring of pyrrolizidine alkaloids in Czech honeys |
Ing. Zbyněk Džuman, Ph.D. |
Sonntag Kateřina |
Autentikace produktů na bázi jedlého hmyzu s využitím metabolomiky |
|
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Šimánková Anna |
Minerální látky a stopové prvky v medu |
Major mineral elements and trace elements in honey |
prof. Dr. Ing. Richard Koplík |
Špačková Zuzana |
Studium výskytu perfluoralkylovaných sloučenin ve vodním prostředí |
Study of the occurrence of perfluoroalkylated compounds in the aquatic environment |
doc. Ing. Darina Dvořáková, Ph.D. |
Tobiška Vít |
Vznik α-dikarbonylových sloučenin z oligosacharidů ve vodném a bezvodém prostředí |
Formation of α-dicarbonyl compounds from oligosaccharides in aqueous and water-free media |
doc. Dr. Ing. Karel Cejpek |
Tomiška František |
Aplikace FTIR ve střední oblasti pro charakterizaci |
Application of mid-infrared spectrometry for the characterization of selected pasty consistency foods |
prof. Dr. Ing. Jan Poustka |
Vavřinec Jiří |
Výskyt toxického ethylen oxidu v potravinách a doplňcích stravy |
Occurrence of toxic ethylene oxide in foodstuffs and food supplements |
Ing. Michal Stupák, Ph.D. |