Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Magisterské studium → Diplomové práce → Diplomové práce 2025/2026

Přehled aktuálně řešených diplomových prací 2025/2026

Obor Chemie a analýza potravin a přírodních produktů (N307) 

Student Téma česky Téma anglicky Vedoucí DP
Hálová Nikol Změny lipidomu u myší po suplementaci extraktem z černého rybízu Changes in the lipidome of mice after supplementation with blackcurrant extract Ing. Vít Kosek, Ph.D.
Kebortová Andrea Stanovení látek s alergenním potenciálem v kosmetice Determination of Substances with Allergenic Potential in Cosmetics Ing. Michal Stupák, Ph.D.
Matoušková Veronika Optimalizace metod pro detekci reziduí polárních pesticidů v potravinách z rostlinných bílkovin Method optimisation for the detection of polar pesticide residues in plant-based protein foods doc. Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D.
Mewaldová Sára Hodnocení využití infračervené spektrometrie a plynové chromatografie při stanovení trans-mastných kyselin Assessment of the application of infrared spectrometry and gas chromatography in the determination of trans fatty acids prof. Dr. Ing. Jan Poustka
Nevolný Lukáš Hodnocení kvality biomasy hmyzu jako surovina pro další průmyslové zpracování Quality assessment of insect biomass as a raw material for further industrial processing prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Popelková Julie Pokročilé metody pro snižování obsahu mykotoxinů v krmivech Advanced methods for eliminating mycotoxin content in feed Ing. Zbyněk Džuman, Ph.D.
Vítová Ema Hodnocení biologické dostupnosti glykosidů T2 a HT2 toxinu pomocí Caco-2 buněčného modelu Evaluation of the bioavailability of T2 and HT2 toxin glycosides using the Caco-2 cell model prof. Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Aktualizováno: 26.9.2025 12:10, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi