Předměty magisterského studia vyučované na Ústavu analýzy potravin a výživy
1. ročník
Zimní semestr
- M323001 Chemická bezpečnost potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323004 Reakční mechanismy v chemii potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323006 Chemometrie - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323007 Technologie přípravy stravy - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323010 Izolační a separační metody - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323011 Laboratorní projekt I - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323015 Speciální analýza potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
Letní semestr
- M323002 Dietologie - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323003 Laboratoř chemické bezpečnosti potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323005 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323013 Jakost v laboratorní a výrobní praxi - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323016 Analýza biologicky aktivních látek - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323019 Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323020 Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M352001 Odborná praxe - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
2. ročník
Zimní semestr
- M323008 Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323009 Toxikologie potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323012 Laboratorní projekt II - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323014 Nutraceutika a funkční potraviny - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323017 Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323018 Chemie potravinových surovin a výrobků - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- M323021 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL