Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Bakalářské studium → Bakalářské práce → Aktuálně řešené bakalářské práce 2023/2024

Aktuálně řešené bakalářské práce 2023/2024

Obor Chemie a analýza potravin a výživa

 

 Student Téma česky Téma anglicky Vedoucí BP

 Braunšveig Vojtěch 

Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro autentikaci sýrů 

Application of mid-infrared spectrometry for cheese authentication 

prof. Dr. Ing. Jan Poustka

Deviatkov Hlib

Sledování výskytu nově regulovaných per- a polyfluorovaných sloučenin v lokálních potravinách z České republiky

Monitoring of newly regulated per- and polyfluoroalkyl substances in local foods from the Czech Republic

Ing. Veronika Svobodová, Ph.D.

Doložílková Amálie Minoritní zdroje vysoce nenasycených mastných kyselin (HUFA) v dietě Minor sources of highly unsaturated fatty acids (HUFA) in the diet

doc. Dr. Ing. Marek Doležal

Ďurišová Anna Hodnocení zastoupení prekurzorů akrylamidu v moukách dostupných na českém trhu Evaluation of the presence of acrylamide presursors in flours available on the Czech market

Ing. Beverly Hradecká, Ph.D.

Dvořáková Kateřina Neenzymové hnědnutí v bezlaktosovém mléce a mléčných výrobcích Non-enzymatic browning in lactose-free milk and milk products

doc. Dr. Ing. Karel Cejpek

Horejšová Lucie Analýza biomarkerů expozice ftalátům a bisfenolům v lidské moči Analysis of biomarkers of exposure to phthalates and bisphenols in urine

Ing. Tomáš Gramblička, Ph.D.

Kadečková Veronika Analýza fosetylu a jeho metabolitu v produktech z jahod Analysis of fosetyl and its metabolite in strawberry products

doc. Ing. Vojtěch Hrbek

Klimplová Petra Analýza těkavých látek negativně ovlivňující aroma rostlinných proteinů Analysis of volatile compounds contributing to off-flavours in plant proteins

Ing. Michal Stupák, Ph.D.

Lovus Adriana Rezidua pesticidů v českých medech Pesticide residues in Czech honeys

Ing. Leoš Uttl, Ph.D.

Polcarová Barbora Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů Nutritional and sensory evaluation of cheese alternatives

Ing. Vojtěch Ilko, Ph.D.

Postránecká Zuzana Hodnocení rizika plynoucího z přítomnosti “maskovaných” mykotoxinů v potravinách Risk assessment arising from the presence of "masked" mycotoxins in food

Ing. Nela Průšová, Ph.D.

Rajchertová Jana Sledování karotenoidů používaných jako přídatné látky v potravinách Monitoring of carotenoids used as food additives

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

Šůsová Emílie Využití kapalinové chromatografie a hmotnostní spektrometrie pro hodnocení lipidomu různých biologických vzorků Use of liquid chromatography coupled to mass spectrometry for the assessment of lipidome in various biological samples

Ing. Vít Kosek, Ph.D.

Umlaufová Veronika Nutriční a senzorická jakost alternativ tepelně opracovaných masných výrobků Nutritional and sensory quality of alternatives to heat-treated meat products

Ing. Vojtěch Ilko, Ph.D.

Valentovičová Zuzana Analýza reziduí pesticidů v makovině a semenech máku setého Analysis of pesticide residues in dried poppy seed pods and seeds

Ing. Dana Schusterová, Ph.D.

Zikmundová Jana Analýza biomarkerů expozice reziduím pesticidů v moči  Analysis of biomarkers of exposure to pesticide residues in urine

Ing. Kamila Stehnová, Ph.D.

Žurovcová Michaela Analýza chlorovaných parafínů v potravinách produkovaných v EU a mimo ni Analysis of chlorinated paraffins in food produced in EU and outside it

Ing. Jakub Tomáško, Ph.D.

Obor Forenzní analýza

 

 Student

Téma česky

Téma anglicky

Vedoucí BP

Bartoňová Anežka Kontrola povolených a nepovolených přídatných látek v potravinách Control of authorised and unauthorised food additives

doc. Dr. Ing. Věra Schulzová

Dašek Matouš Hodnocení vlivu environmentálního znečištění na reprodukci živočichů Assessing the impact of environmental pollution on the reproductive system of livestocks

Ing. Tomáš Gramblička, Ph.D.

Hohberg Sabina Opiové alkaloidy v máku a makovině z různých zdrojů Opium alkaloids in poppy seeds and straw of various origin

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

Kleinertová Anna Marie Možnosti hodnocení personální expozice člověka ftalátům s využitím neinvazních metod Assessment of personal human exposure to phthalates using non-invasive methods

Ing. Ondřej Pařízek, Ph.D.

Knopp Vojtěch Zhodnocení rizika kontaminace alternativních proteinů rezidui pesticidů Risk assessment of alternative proteins contamination by pesticide residues

Ing. Dana Schusterová, Ph.D.

Prášková Barbora Průkaz přítomnosti mykotoxinů v doplňcích stravy na bázi ječmene a ovsa Proof of the presence of mycotoxins in barley and oat-based dietary supplements

Ing. Nela Průšová, Ph.D.

Aktualizováno: 20.12.2024 09:57, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi