Předměty bakalářského studia vyučované na Ústavu analýzy potravin a výživy
- B323001 Chemie potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323002 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323003 Senzorická analýza - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323005 Potravinářské zbožíznalství - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323007 Zdravotní nezávadnost potravin - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323008 Analýza potravin v kontrolní praxi - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323009 Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323010 Analýza potravin a přírodních produktů - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323012 Analytické metody ve forenzní analýze - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323013 Potravinářská legislativa - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323014 Výživa člověka - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323015 Hodnocení nutričního stavu populace - více informací o předmětu naleznate v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323016 Nutriční diagnostika a informatika - více informací o předmětu naleznate v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL
- B323017 Fyziologie výživy - více informací o předmětu naleznete v Studijním Informačním Systému a aplikaci EMIL