Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Bakalářské studium → Přehled bakalářských prací obhájených na ústavu od roku 2007/2008 → BL - přehled bakalářských prací

 Bakalářské práce - obor Biotechnologie léčiv

  

2016/2017 | 2015/2016 | 2014/2015 | 

 

2016/2017

Student Téma česky Téma anglicky Vedoucí BP
Olivíková Kristýna Hodnocení hladin polynenasycených mastných kyselin v doplňcích stravy Evaluation of levels of polyunsaturated fatty acids in food supplements Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.

2015/2016

Student Téma česky Téma anglicky Vedoucí BP
Kovandová Veronika Biologicky aktivní oligo- a polysacharidy z rostlinných zdrojů Biologically active oligo- and polysaccharides from plant sources doc. Dr. Ing. Věra Schulzová
Olivíková Kristýna Hodnocení hladin polynenasycených mastných kyselin v doplňcích stravy Evaluation of levels of polyunsaturated fatty acids in food supplements Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.
Pham Minh Hang Toxické látky v herbálních doplňcích stravy Toxic compounds in herbal food supplements doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.
Jakeš Jiří Strategie ´otisků prstů´ pro charakterizaci biotických matric ´Fingerprints´ strategy for characterization of biotic matrices prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Matoušová Markéta Biologicky aktivní látky v potravních doplňcích na bázi ostropestřce mariánského Biologically active compounds in food supplements based on milk thistle prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

2014/2015

Student Téma česky Téma anglicky Vedoucí BP
Hlaváčová Barbora Metabolomika: nová efektivní strategie hledání biologicky aktivních látek  Metabolomics: a new effective strategy applied for the search of biologically active components  prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Koutová Markéta Antioxidanty v potravních doplňcích Antioxidants in food supplements doc. Dr. Ing. Věra Schulzová
Palánová Lucie Hodnocení vlivu polynenasycených mastných kyselin na zdraví člověka Assessment of the influence of polyunsaturated fatty acids on human health Ing. Jana Kohoutková, Ph.D.
Šelbická Klára Změny kolagenních struktur vlivem světla, zvýšené teploty a kyslíku Changes of the collagen structures due to the light, higher temperature and oxygen  Ing. František Pudil, CSc.
Vykypělová Lenka Kontaminanty v herbálních doplňcích stravy  Contaminants in herbal food supplements  prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.

 

 

Aktualizováno: 10.9.2017 17:06, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit mobilní verzi