Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa 2021 - Trendy v cereální technologii
iduzel: 62963
idvazba: 75064
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 12:21:26
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 62963
idvazba: 75064
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/aktivity-ustavu/seminare-bezpecne-vyzivy/62963'
iduzel: 62963
path: 8548/15102/15103/15106/15124/25444/62963
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa 2021 - Trendy v cereální technologii

Program semináře

27. listopad 2021

Prebiotika a střevní mikrobiom MUDr. Jiří Vejmelka Interní klinika 3. LF UK a FTN, Praha
Nové poznatky v etiologii a léčbě celiakie doc. MUDr. Iva Hoffmanová, Ph.D. Interní klinika 3. LF UK a FNKV, Praha
Bezlepkové výrobky - trendy v pekárenské praxi Ing. Marcela Herbstová Jizerské pekárny s.r.o., Česká Lípa
Mykotoxiny v cereálních výrobcích na bázi ovsa doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D. Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
Jedlý hmyz: nová ingredience v cereálních výrobcích prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
Aktuální legislativa pro chov jedlého hmyzu prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D. Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, ČZU Praha
Trendy v cukrářské výrobě Ing. Eliška Petríková Orkla Food Ingredients Česko s.r.o., Kněževes
Současné trendy ve vývoji a výrobě celozrnných mouk Ing. Pavel Skřivan, CSc. Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha
Vláknina - vlastnosti a použití v pekárenské technologii doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha
Aktualizováno: 26.1.2022 10:44, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi