Prebiotika a střevní mikrobiom |
MUDr. Jiří Vejmelka |
Interní klinika 3. LF UK a FTN, Praha |
Nové poznatky v etiologii a léčbě celiakie |
doc. MUDr. Iva Hoffmanová, Ph.D. |
Interní klinika 3. LF UK a FNKV, Praha |
Bezlepkové výrobky - trendy v pekárenské praxi |
Ing. Marcela Herbstová |
Jizerské pekárny s.r.o., Česká Lípa |
Mykotoxiny v cereálních výrobcích na bázi ovsa |
doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D. |
Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha |
Jedlý hmyz: nová ingredience v cereálních výrobcích |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha |
Aktuální legislativa pro chov jedlého hmyzu |
prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D. |
Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, ČZU Praha |
Trendy v cukrářské výrobě |
Ing. Eliška Petríková |
Orkla Food Ingredients Česko s.r.o., Kněževes |
Současné trendy ve vývoji a výrobě celozrnných mouk |
Ing. Pavel Skřivan, CSc. |
Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha |
Vláknina - vlastnosti a použití v pekárenské technologii |
doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. |
Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT Praha |