Bezpečná výživa - Trendy ve výživě, terapii a potravinářství
Program semináře
30. listopad 2019
Kontrola potravin v ČR |
Ing. Petr Cuhra |
Státní zemědělská a potravinářská inspekce v Praze |
Funkce ledvin a změny spojené s věkem |
prof. MUDr. Vladimír Teplan, DrSc. |
Subkatedra nefrologie IPVZ / IKEM |
Prioritní úkoly v oblasti zajištění bezpečnosti potravin pro příští desetiletí |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
VŠCHT Praha |
Potravinové zdroje rizikových živin - cukrů, sodíku, nasycených a trans-nenasycených mastných kyselin |
prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. |
VŠCHT Praha |
Plant based diet – benefity a rizika |
RNDr. Monika Cahová, Ph.D. |
Centrum experimentální medicíny, IKEM Praha |
Mastné kyseliny u nádorů |
Prim. MUDr. Jaroslav Macášek, Ph.D. |
IV. interní klinika VFN |
Aktualizováno: 2.4.2020 10:37, Autor: Martina Vlčková