Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Trendy ve výživě, terapii a potravinářství
iduzel: 53716
idvazba: 62127
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 19:54:53
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Trendy ve výživě, terapii a potravinářství

Program semináře

30. listopad 2019

Kontrola potravin v ČR Ing. Petr Cuhra Státní zemědělská a potravinářská inspekce v Praze
Funkce ledvin a změny spojené s věkem prof. MUDr. Vladimír Teplan, DrSc. Subkatedra nefrologie IPVZ / IKEM
Prioritní úkoly v oblasti zajištění bezpečnosti potravin pro příští desetiletí prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. VŠCHT Praha
Potravinové zdroje rizikových živin - cukrů, sodíku, nasycených a trans-nenasycených mastných kyselin prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. VŠCHT Praha
Plant based diet – benefity a rizika RNDr. Monika Cahová, Ph.D. Centrum experimentální medicíny, IKEM Praha
Mastné kyseliny u nádorů Prim. MUDr. Jaroslav Macášek, Ph.D. IV. interní klinika VFN
Aktualizováno: 2.4.2020 10:37, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi