Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa 2019
iduzel: 53714
idvazba: 62125
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 19:56:23
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa 2019

Program semináře

1. června 2019

Výživa v onkologii MUDr. Petr Beneš Interní oddělení Nemocnice Na Homolce
Mykotoxiny v potravinách prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. VŠCHT Praha
Laboratorní diagnostika a screening střevního karcinomu MUDr. Petr Kocna, CSc.

Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky, 1.

LF UK a VFN v Praze
Komunální odpadní voda jako diagnostické medium města Ing. Věra Očenášková Výzkumný ústav vodohospodářský T.G.M., Praha 6
Nutriční význam vitamínů skupiny B prof. Dr. Ing. Richard Koplík VŠCHT Praha
Možnosti a úskalí využití jedlého hmyzu ve výživě doc. Dr. Ing. Lenka Kouřimská Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, ČZU, Praha

 

Aktualizováno: 2.4.2020 10:37, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi