Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa 2018
iduzel: 48006
idvazba: 53919
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 21:34:31
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa 2018

Program semináře

1. prosince 2018

Potravinové alergie v dětském věku MUDr. Peter Szitányi, Ph.D. Klinika dětského a dorostového lékařství VFN a 1. LF UK
Nutriční péče v nefrologii prof. MUDr. Vladimír Teplan, DrSc. Subkatedra nefrologie IPVZ/IKEM
Prioritní témata v biomonitoringu doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. VŠCHT Praha 
Opiové a další přírodní toxiny: reálné riziko pro konzumenty?

prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.

VŠCHT Praha 

Kvalita pitné vody v České republice

prof. Ing. Václav Janda, CSc.

VŠCHT Praha 

Řízení příjmu potravy

RNDr. Monika Cahová, Ph.D.

Centrum experimentální medicíny, IKEM Praha

Diskuse a ukončení semináře  doc. Ing. Jan Pánek, CSc.  VŠCHT Praha 
Aktualizováno: 10.5.2019 08:13, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi