Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II
iduzel: 48005
idvazba: 53918
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 21:35:09
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II

Program semináře

2. června 2018

Doplňky stravy pro sportovní výživu MUDr. Marie Skalská Institut sportovního lékařství, Praha
Principy toxikologie potravin prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. VŠCHT Praha 
Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin Ing. Pavel Skřivan, CSc. VÚP Praha
Potraviny pro zvláštní výživu – typy, vlastnosti a využití v dietologii

Mgr. Ing. Diana Chrpová,

doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

VOŠZ a SZŠ 5. května,

VŠCHT Praha 

Vybrané potraviny nového typu (Novel Food)  - vlastnosti, potenciální aplikace a souvislosti, 2. část

doc. Ing. Jan Pánek, CSc.,

Ing. Vojtech Ilko, Ph.D.,

Ing. Barbora Pohořelá

VŠCHT Praha 

Významné toxické látky v potravinách

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.,

Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D., Ing. Barbora Pohořelá

VŠCHT Praha,

VOŠZ a SZŠ 5. května

Diskuse a ukončení semináře  doc. Ing. Jan Pánek, CSc.  VŠCHT Praha 
Aktualizováno: 10.5.2019 07:25, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi