Program semináře
2. června 2018
| Doplňky stravy pro sportovní výživu | MUDr. Marie Skalská | Institut sportovního lékařství, Praha |
| Principy toxikologie potravin | prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | VŠCHT Praha |
| Současný stav ve výrobě bezlepkových potravin | Ing. Pavel Skřivan, CSc. | VÚP Praha |
| Potraviny pro zvláštní výživu – typy, vlastnosti a využití v dietologii |
Mgr. Ing. Diana Chrpová, doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VOŠZ a SZŠ 5. května, VŠCHT Praha |
| Vybrané potraviny nového typu (Novel Food) - vlastnosti, potenciální aplikace a souvislosti, 2. část |
doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Ing. Vojtech Ilko, Ph.D., Ing. Barbora Pohořelá |
VŠCHT Praha |
| Významné toxické látky v potravinách |
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D., Ing. Barbora Pohořelá |
VŠCHT Praha, VOŠZ a SZŠ 5. května |
| Diskuse a ukončení semináře | doc. Ing. Jan Pánek, CSc. | VŠCHT Praha |