Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky I
iduzel: 40884
idvazba: 43871
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 21:33:51
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky I

Program semináře

9. prosince 2017

Legislativní rámec pro potraviny nového typu  Mgr. Karolína Mikanová MZe
Duše a střevo – střevní mikrobiom a psychika MUDr. Radkin Honzák  IKEM Praha, 1. LF UK
Principy toxikologie potravin Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha 
Probiotika a střevní mikrobiom RNDr. Monika Cahová, Ph.D. IKEM Praha
Potraviny pro zvláštní výživu – typy, vlastnosti a využití v dietologii

Mgr. Ing. Diana Chrpová,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

VOŠZ a SZŠ 5. května,

VŠCHT Praha 

Antioxidanty v koření 

Mgr. Ing. Diana Chrpová,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

VOŠZ a SZŠ 5. května,

VŠCHT Praha 

Vybrané potraviny nového typu (Novel Food)  - vlastnosti, potenciální aplikace a souvislosti,1.část  

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., 

Ing. Vojtech Ilko, Ph.D.

 VŠCHT Praha 
Diskuse a ukončení semináře   Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.  VŠCHT Praha 

Aktualizováno: 11.10.2017 10:45, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi