Program semináře
9. prosince 2017
| Legislativní rámec pro potraviny nového typu | Mgr. Karolína Mikanová | MZe |
| Duše a střevo – střevní mikrobiom a psychika | MUDr. Radkin Honzák | IKEM Praha, 1. LF UK |
| Principy toxikologie potravin | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | VŠCHT Praha |
| Probiotika a střevní mikrobiom | RNDr. Monika Cahová, Ph.D. | IKEM Praha |
| Potraviny pro zvláštní výživu – typy, vlastnosti a využití v dietologii |
Mgr. Ing. Diana Chrpová, Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VOŠZ a SZŠ 5. května, VŠCHT Praha |
| Antioxidanty v koření |
Mgr. Ing. Diana Chrpová, Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VOŠZ a SZŠ 5. května, VŠCHT Praha |
| Vybrané potraviny nového typu (Novel Food) - vlastnosti, potenciální aplikace a souvislosti,1.část |
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Ing. Vojtech Ilko, Ph.D. |
VŠCHT Praha |
| Diskuse a ukončení semináře | Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. | VŠCHT Praha |