Program semináře
14. května 2016
Kardiovaskulární onemocnění a výživa | Doc. MUDr. Martin Malý, Ph.D. | ÚVN Praha |
Tuky ve výživě | Prof. Ing. Vladimír Filip, CSc. | VŠCHT Praha |
Kontrola potravin v ČR z hlediska kvality a bezpečnosti | Ing. Petr Cuhra | SZPI, Inspektorát Praha |
Biologicky aktivní látky rostlin – perspektivy využití v potravinářství a medicíně: Rostliny rodu Cannabis (Cannabaceae) a Papaver (Papaveraceae) |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | VŠCHT Praha |
Nemoci ledvin a výživa | MUDr. Věra Mašková | FNKV |
Antioxidanty v koření |
Mgr. Ing. Diana Chrpová, Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VOŠZ a SZŠ 5. května, VŠCHT Praha |
Lipofilní vitaminy a provitaminy ve výživě |
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
VŠCHT Praha |
Diskuse a ukončení semináře |