Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa 2016
iduzel: 26657
idvazba: 33752
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 22:04:23
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa 2016

Program semináře

14. května 2016

Kardiovaskulární onemocnění a výživa  Doc. MUDr. Martin Malý, Ph.D. ÚVN Praha 
Tuky ve výživě  Prof. Ing. Vladimír Filip, CSc.  VŠCHT Praha  
Kontrola potravin v ČR z hlediska kvality a bezpečnosti  Ing. Petr Cuhra  SZPI, Inspektorát Praha 

Biologicky aktivní látky rostlin – perspektivy využití v potravinářství a medicíně:

Rostliny rodu Cannabis (Cannabaceae) a Papaver (Papaveraceae
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha 
Nemoci ledvin a výživa  MUDr. Věra Mašková  FNKV 
Antioxidanty v koření 

Mgr. Ing. Diana Chrpová,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

VOŠZ a SZŠ 5. května,

VŠCHT Praha 

Lipofilní vitaminy a provitaminy ve výživě 

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.,

Doc. Dr. Ing. Věra Schulzová 

 VŠCHT Praha 
Diskuse a ukončení semináře     

originál

Aktualizováno: 16.4.2016 22:32, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi