Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Trendy ve výživě III
iduzel: 26016
idvazba: 33012
šablona: stranka_galerie
čas: 4.12.2021 20:21:37
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Trendy ve výživě III

Program semináře

5. prosince 2015

Moderní trendy ve sportovní výživě  Doc. MUDr. Zdeněk Vilikus, CSc.  1. LF UK a VFN 
NutriDatabaze.cz – Databáze složení potravin České republiky. Výpočet výživové hodnoty potravin podle metodiky EuroFIR  Ing. Marie Macháčková  ÚZEI 
Tvorba vonných a chuťových látek, vývoj chutí a vůní a jejich senzorické posouzení  Doc. Dr. Ing. Marek Doležal  VŠCHT Praha 
MCPD a furan – další významné procesní kontaminanty v potravinách  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha  
Biopotraviny – benefit?  Doc. Dr. Ing. Věra Schulzová  VŠCHT Praha  
Netradičně připravené vánoční pokrmy a jejich dietetické hodnocení  Mgr. Ing. Diana Chrpová  VOŠZ a SZŠ 5. května 
Kalkulace nutričních hodnot pokrmů s využitím různých databází  Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.  VŠCHT Praha  
Diskuse a ukončení semináře     

 

originál

12d_Trendy ve výživě III_5.12.2015
12b_Trendy ve výživě III_5.12.2015
12a_Trendy ve výživě III_5.12.2015
12c_Trendy ve výživě III_5.12.2015

Aktualizováno: 11.3.2016 22:19, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi