Program semináře
5. prosince 2015
| Moderní trendy ve sportovní výživě |
Doc. MUDr. Zdeněk Vilikus, CSc. |
1. LF UK a VFN |
| NutriDatabaze.cz – Databáze složení potravin České republiky. Výpočet výživové hodnoty potravin podle metodiky EuroFIR |
Ing. Marie Macháčková |
ÚZEI |
| Tvorba vonných a chuťových látek, vývoj chutí a vůní a jejich senzorické posouzení |
Doc. Dr. Ing. Marek Doležal |
VŠCHT Praha |
| MCPD a furan – další významné procesní kontaminanty v potravinách |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
VŠCHT Praha |
| Biopotraviny – benefit? |
Doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
VŠCHT Praha |
| Netradičně připravené vánoční pokrmy a jejich dietetické hodnocení |
Mgr. Ing. Diana Chrpová |
VOŠZ a SZŠ 5. května |
| Kalkulace nutričních hodnot pokrmů s využitím různých databází |
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VŠCHT Praha |
| Diskuse a ukončení semináře |
|
|

Aktualizováno: 11.3.2016 22:19, Autor: Martina Vlčková