Program semináře
17. října 2015
Tradiční obiloviny ve výživě; technologický a zdravotní význam lepku | Ing. Pavel Skřivan, CSc. | VŠCHT Praha |
Celiakie – formy, etiologie, léčebná výživa | Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D. | FTN Praha |
Aktuální legislativa v oblasti obilovin | Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. | Potravinářská komora ČR |
Netradiční obiloviny a pseudocereálie | Prof. Ing. Ivana Capouchová, CSc. | ČZU Praha |
Vláknina a další výživově cenné složky obilného zrna | Ing. Marcela Sluková, Ph.D. | VŠCHT Praha |
Problematika akrylamidu v cereáliích | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | VŠCHT Praha |
Obiloviny v alternativní výživě | Mgr. Ing. Diana Chrpová | VOŠZ a SZŠ 5. května |
Diskuse a ukončení semináře |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ing. Pavel Skřivan, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VŠCHT Praha |