Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Obiloviny ve výživě
iduzel: 26015
idvazba: 33011
šablona: stranka_galerie
čas: 4.12.2021 20:22:57
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Obiloviny ve výživě

Program semináře

17. října 2015

Tradiční obiloviny ve výživě; technologický a zdravotní význam lepku  Ing. Pavel Skřivan, CSc.  VŠCHT Praha 
Celiakie – formy, etiologie, léčebná výživa  Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D.  FTN Praha 
Aktuální legislativa v oblasti obilovin  Ing. Dana Gabrovská, Ph.D.  Potravinářská komora ČR 
Netradiční obiloviny a pseudocereálie  Prof. Ing. Ivana Capouchová, CSc.  ČZU Praha 
Vláknina a další výživově cenné složky obilného zrna  Ing. Marcela Sluková, Ph.D.  VŠCHT Praha  
Problematika akrylamidu v cereáliích  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha  
Obiloviny v alternativní výživě  Mgr. Ing. Diana Chrpová  VOŠZ a SZŠ 5. května 
Diskuse a ukončení semináře 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.,

Ing. Pavel Skřivan, CSc.,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

VŠCHT Praha  

 

originál

11d_Obiloviny ve výživě_17.10.2015
11b_Obiloviny ve výživě_17.10.2015
11a_Obiloviny ve výživě_17.10.2015
11c_Obiloviny ve výživě_17.10.2015

Aktualizováno: 11.3.2016 22:06, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi