Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa 2015

Bezpečná výživa 2015

Program semináře

23. května 2015

Nemoci ledvin a výživa  Prim. MUDr. Petr Táborský 

Fresenius Medical Care – DS, s.r.o. 

Nutrigenomika a praktické aspekty dětské výživy  Prim. MUDr. Petr Tláskal, CSc.  FN Motol 
Inovativní přístup ke školnímu stravování  Ing. Ondřej Čermák  SCOLAREST – zařízení školního stravování, spol. s r.o. 
Možnosti realizace dietního stravování ve školních jídelnách  Mgr. Ing. Diana Chrpová  VOŠZ a SZŠ 5. května 
Netradiční druhy živočišných proteinů III  Prof. Ing. Petr Pipek, CSc.  VŠCHT Praha 
Současný vývoj v legislativě potravin  Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.  VŠCHT Praha 
Moderní mýty, pověry a nepravdy o výživě II 

Mgr. Ing. Diana Chrpová;

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

VOŠZ a SZŠ 5. května;

VŠCHT Praha 

Pesticidy v potravinách – možnosti snížení jejich příjmu  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha 
Diskuse o kvalitě a bezpečnosti potravin 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.,

Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

VŠCHT Praha 

 

originál

10d_BV 2015_23.5.2015
10b_BV 2015_23.5.2015
10a_BV 2015_23.5.2015
10e_BV 2015_23.5.2015
10c_BV 2015_23.5.2015

Aktualizováno: 11.3.2016 21:55, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi