Program semináře
23. května 2015
Nemoci ledvin a výživa | Prim. MUDr. Petr Táborský |
Fresenius Medical Care – DS, s.r.o. |
Nutrigenomika a praktické aspekty dětské výživy | Prim. MUDr. Petr Tláskal, CSc. | FN Motol |
Inovativní přístup ke školnímu stravování | Ing. Ondřej Čermák | SCOLAREST – zařízení školního stravování, spol. s r.o. |
Možnosti realizace dietního stravování ve školních jídelnách | Mgr. Ing. Diana Chrpová | VOŠZ a SZŠ 5. května |
Netradiční druhy živočišných proteinů III | Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. | VŠCHT Praha |
Současný vývoj v legislativě potravin | Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc. | VŠCHT Praha |
Moderní mýty, pověry a nepravdy o výživě II |
Mgr. Ing. Diana Chrpová; Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VOŠZ a SZŠ 5. května; VŠCHT Praha |
Pesticidy v potravinách – možnosti snížení jejich příjmu | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | VŠCHT Praha |
Diskuse o kvalitě a bezpečnosti potravin |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VŠCHT Praha |