Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa 2014
iduzel: 25886
idvazba: 32838
šablona: stranka_galerie
čas: 4.12.2021 21:47:19
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa 2014

Program semináře

29. listopadu 2014

Probiotika a prebiotika a jejich význam ve výživě Doc. Ing. Eva Vlková, PhD. ČZU Praha 
Informační centrum bezpečnosti potravin „Zdroje kvalitních informací pro bezpečnost potravin a zdravou výživu“  Olaf Deutsch  MZe ČR 
Řetězce a kvalita potravin  Ing. Petr Baudyš  QSL s.r.o. 
Pokroky ve výzkumu insulinoresistence a metabolismu diabetu  RNDr. Monika Cahová, PhD.  IKEM Praha 
Principy diabetické diety  Mgr. Ing. Diana Chrpová  VOŠZ a SZŠ 5. května 
Úloha vědy v zajišťování bezpečnosti potravin  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha 
Bioprospekce – účinný nástroj pro objevování nových potravinových zdrojů  Doc. Ing. Milena Zachariášová, PhD.  VŠCHT Praha
Netradiční tuky a oleje jako zdroje významných lipofilních látek 

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.,

Doc. Dr. Ing. Marek Doležal 

VŠCHT Praha 
Diskuse o kvalitě a bezpečnosti potravin  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Doc. Ing. Milena Zachariášová, PhD.  VŠCHT Praha 

 

originál

9d_BV 2014_29.11.2014
9b_BV 2014_29.11.2014
9a_BV 2014_29.11.2014
9e_BV 2014_29.11.2014
9c_BV 2014_29.11.2014

Aktualizováno: 13.4.2016 08:05, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi