Program semináře
29. listopadu 2014
Probiotika a prebiotika a jejich význam ve výživě | Doc. Ing. Eva Vlková, PhD. | ČZU Praha |
Informační centrum bezpečnosti potravin „Zdroje kvalitních informací pro bezpečnost potravin a zdravou výživu“ | Olaf Deutsch | MZe ČR |
Řetězce a kvalita potravin | Ing. Petr Baudyš | QSL s.r.o. |
Pokroky ve výzkumu insulinoresistence a metabolismu diabetu | RNDr. Monika Cahová, PhD. | IKEM Praha |
Principy diabetické diety | Mgr. Ing. Diana Chrpová | VOŠZ a SZŠ 5. května |
Úloha vědy v zajišťování bezpečnosti potravin | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | VŠCHT Praha |
Bioprospekce – účinný nástroj pro objevování nových potravinových zdrojů | Doc. Ing. Milena Zachariášová, PhD. | VŠCHT Praha |
Netradiční tuky a oleje jako zdroje významných lipofilních látek |
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Doc. Dr. Ing. Marek Doležal |
VŠCHT Praha |
Diskuse o kvalitě a bezpečnosti potravin | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., Doc. Ing. Milena Zachariášová, PhD. | VŠCHT Praha |