Program semináře
7. června 2014
Geny a výživa | Prof. RNDr. Václav Pačes, DrSc. | IMG AV ČR |
AGEs & ALEs a rozvoj atherosklerosy, diabetu, degenerativních onemocnění a stárnutí | Prof. MUDr. Zdeněk Zadák, CSc. | FN HK |
Zvěřina a její místo ve výživě | Ing. Tomáš Potůček | Bidvest Kralupy |
GMO – vývoj a posouzení zdravotních rizik | Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. | VŠCHT Praha |
Nové trendy a přístupy v analýze potravin | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | VŠCHT Praha |
Moderní mýty, pověry a nepravdy ve výživě |
Mgr. Ing. Diana Chrpová, Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VOŠZ a SZŠ 5. května; VŠCHT Praha |
Diskuse o kvalitě a bezpečnosti potravin |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VŠCHT Praha |