Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Trendy ve výživě II
iduzel: 25863
idvazba: 32803
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 20:39:21
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Trendy ve výživě II

Program semináře

7. června 2014

Geny a výživa  Prof. RNDr. Václav Pačes, DrSc.  IMG AV ČR 
AGEs & ALEs  a rozvoj atherosklerosy, diabetu, degenerativních onemocnění a stárnutí  Prof. MUDr. Zdeněk Zadák, CSc.  FN HK 
Zvěřina a její místo ve výživě  Ing. Tomáš Potůček  Bidvest Kralupy 
GMO – vývoj a posouzení zdravotních rizik  Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc.  VŠCHT Praha 
Nové trendy a přístupy v analýze potravin  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha 
Moderní mýty, pověry a nepravdy ve výživě 

Mgr. Ing. Diana Chrpová,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

VOŠZ a SZŠ 5. května;

VŠCHT Praha

Diskuse o kvalitě a bezpečnosti potravin 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.,

Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc.,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. 

 

VŠCHT Praha

 

 

originál

Aktualizováno: 1.3.2016 14:52, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi