Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Trendy ve výživě I
iduzel: 25819
idvazba: 32754
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 20:10:22
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Trendy ve výživě I

Program semináře

30. listopadu 2013

Pokroky v léčbě a diagnostice střevních onemocnění  Doc. MUDr. Pavel Kohout, PhD.  FTN Praha 
Netradiční druhy masa – 2. část  Prof. Ing. Petr Pipek, CSc.  VŠCHT Praha
Speciace a využitelnost minerálních látek  Prof. Dr. Ing. Richard Koplík  VŠCHT Praha
Alergie z potravin  MUDr. Martin Fuchs  Immuno-Flow
Mastné kyseliny v dietních doplňcích s rostlinnými oleji  RNDr. Eva Tvrzická, CSc.  1. LF UK
Sledovatelnost složek potravin  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha
Diskuse a ukončení semináře  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.  VŠCHT Praha

 

 

originál

Aktualizováno: 1.3.2016 13:22, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi