Bezpečná výživa - Trendy ve výživě I
Program semináře
30. listopadu 2013
| Pokroky v léčbě a diagnostice střevních onemocnění |
Doc. MUDr. Pavel Kohout, PhD. |
FTN Praha |
| Netradiční druhy masa – 2. část |
Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. |
VŠCHT Praha |
| Speciace a využitelnost minerálních látek |
Prof. Dr. Ing. Richard Koplík |
VŠCHT Praha |
| Alergie z potravin |
MUDr. Martin Fuchs |
Immuno-Flow |
| Mastné kyseliny v dietních doplňcích s rostlinnými oleji |
RNDr. Eva Tvrzická, CSc. |
1. LF UK |
| Sledovatelnost složek potravin |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
VŠCHT Praha |
| Diskuse a ukončení semináře |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VŠCHT Praha |

Aktualizováno: 1.3.2016 13:22, Autor: Martina Vlčková