Program semináře
8. června 2013
Mléko a mléčné výrobky ve výživě, alternativní druhy mléka | Ing. Jiří Kopáček, CSc. | ČMSM |
Mléko a mléčné výrobky z pohledu pediatra | Prim. MUDr. Petr Tláskal, CSc. | FN Motol |
Netradiční druhy masa ve výživě | Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. | VŠCHT Praha |
Kuře jako významná potravní komodita | Ing. Zdeněk Jandejsek, CSc. | Rabbit a.s. |
Vedlejší produkty živočišné výroby jako zdroj biologicky cenných substancí | Ing. Milena Zachariášová, PhD. | VŠCHT Praha |
Ryby ve výživě, rybí výrobky na našem trhu | Ing. Tomáš Potůček | Bidvest Kralupy s.r.o. |
Kontaminanty v rybách; situace v ČR a ve světě | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Doc. Ing. Jana Pulkrabová, PhD., Ing. Kamila Kalachová, PhD. | VŠCHT Praha |
Nutriční hodnota vajec | Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. | VŠCHT Praha |