Program semináře
8. června 2013
| Mléko a mléčné výrobky ve výživě, alternativní druhy mléka |
Ing. Jiří Kopáček, CSc. |
ČMSM |
| Mléko a mléčné výrobky z pohledu pediatra |
Prim. MUDr. Petr Tláskal, CSc. |
FN Motol |
| Netradiční druhy masa ve výživě |
Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. |
VŠCHT Praha |
| Kuře jako významná potravní komodita |
Ing. Zdeněk Jandejsek, CSc. |
Rabbit a.s. |
| Vedlejší produkty živočišné výroby jako zdroj biologicky cenných substancí |
Ing. Milena Zachariášová, PhD. |
VŠCHT Praha |
| Ryby ve výživě, rybí výrobky na našem trhu |
Ing. Tomáš Potůček |
Bidvest Kralupy s.r.o. |
| Kontaminanty v rybách; situace v ČR a ve světě |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Doc. Ing. Jana Pulkrabová, PhD., Ing. Kamila Kalachová, PhD. |
VŠCHT Praha |
| Nutriční hodnota vajec |
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. |
VŠCHT Praha |

Aktualizováno: 1.3.2016 13:17, Autor: Martina Vlčková