Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Potraviny živočišného původu ve výrobě
iduzel: 25618
idvazba: 32495
šablona: stranka_galerie
čas: 4.12.2021 20:27:30
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Potraviny živočišného původu ve výrobě

Program semináře

8. června 2013

Mléko a mléčné výrobky ve výživě, alternativní druhy mléka  Ing. Jiří Kopáček, CSc.  ČMSM
Mléko a mléčné výrobky z pohledu pediatra  Prim. MUDr. Petr Tláskal, CSc.  FN Motol
Netradiční druhy masa ve výživě  Prof. Ing. Petr Pipek, CSc.  VŠCHT Praha
Kuře jako významná potravní komodita  Ing. Zdeněk Jandejsek, CSc.  Rabbit a.s.
Vedlejší produkty živočišné výroby jako zdroj biologicky cenných substancí  Ing. Milena Zachariášová, PhD.  VŠCHT Praha
Ryby ve výživě, rybí výrobky na našem trhu  Ing. Tomáš Potůček  Bidvest Kralupy s.r.o.
Kontaminanty v rybách; situace v ČR a ve světě   Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.,  Doc. Ing. Jana Pulkrabová, PhD., Ing. Kamila Kalachová, PhD.  VŠCHT Praha
Nutriční hodnota vajec  Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.  VŠCHT Praha

 

 

originál

Potraviny živočišného původu_8.6.2013
4_Potraviny živočišného původu_8.6.2013
2_Potraviny živočišného původu_8.6.2013
6_Potraviny živočišného původu_8.6.2013
1_Potraviny živočišného původu_8.6.2013
3_Potraviny živočišného původu_8.6.2013

Aktualizováno: 1.3.2016 13:17, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi