Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa – Potraviny rostlinného původu ve výživě

Bezpečná výživa – Potraviny rostlinného původu ve výživě

Program semináře

1. prosince 2012

Celiakie a zánětlivé střevní choroby – etiologie, léčebná výživa 

Doc. MUDr. Pavel Kohout, PhD.,

Ing. Mgr. Diana Chrpová 

FTN Praha;  

VOŠZ a SZŠ 5. května

Obiloviny a pseudocereálie   Doc. Ing. Ivana Capouchová, CSc.  ČZU Praha
The use of yeast extracts in food (Využití kvasničných extraktů v potravinách) 

Francois Decaris,

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. 

Biorigin Europe NV;

VŠCHT Praha

Luštěniny ve výživě, význam soji  Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.  VŠCHT Praha
Mykotoxiny – výskyt a zdravotní riziko 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.,

Ing. Milena Zachariášová, PhD. 

VŠCHT Praha
Exotické druhy kořeninových a léčivých rostlin  Prof. Ing. Ladislav Kokoška, Ph.D  ČZU Praha
Vláknina a doplňky stravy obsahující vlákninu 

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.,

Doc. Dr. Ing. Věra Schulzová 

VŠCHT Praha
Diskuse –kulatý stůl      

 

 

originál

5d_Potraviny rostlinného původu_1.12.2012
5b_Potraviny rostlinného původu_1.12.2012
5a_Potraviny rostlinného původu_1.12.2012
5e_Potraviny rostlinného původu_1.12.2012
5c_Potraviny rostlinného původu_1.12.2012

Aktualizováno: 1.3.2016 13:12, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit mobilní verzi