Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Ovoce a zelenina ve výživě
iduzel: 25499
idvazba: 32343
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 20:02:29
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Ovoce a zelenina ve výživě

Program semináře

2. června 2012

Poruchy příjmu potravy a možná souvislost s vybranými alternativními směry ve výživě  PhDr. František Krch, Ph.D.  VFN Praha
Chemická a mikrobiologická bezpečnost dovážených produktů  Ing. Hedvika Hájková  SZPI Praha
Kontaminanty v ovoci a zelenině – srovnání konvenční a bio produkce 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.,

Doc. Dr. Ing. Věra Schulzová 

VŠCHT Praha
Syrová strava ve výživě; význam ovoce a zeleniny ve výživě  Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.  VŠCHT Praha
Ořechy a suché plody ve výživě  Ing. Jiří Němec  Bureau Veritas
Změny během zrání, skladování a zpracování ovoce a zeleniny  Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.  VŠCHT Praha
Kulatý stůl – diskuse o využití ovoce a zeleniny ve výživě a bezpečnosti produkce  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc,  Ing. Hana Opatová, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.  VŠCHT Praha

 

 

originál

Aktualizováno: 1.3.2016 13:08, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi