Program semináře
2. června 2012
| Poruchy příjmu potravy a možná souvislost s vybranými alternativními směry ve výživě | PhDr. František Krch, Ph.D. | VFN Praha |
| Chemická a mikrobiologická bezpečnost dovážených produktů | Ing. Hedvika Hájková | SZPI Praha |
| Kontaminanty v ovoci a zelenině – srovnání konvenční a bio produkce |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Doc. Dr. Ing. Věra Schulzová |
VŠCHT Praha |
| Syrová strava ve výživě; význam ovoce a zeleniny ve výživě | Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. | VŠCHT Praha |
| Ořechy a suché plody ve výživě | Ing. Jiří Němec | Bureau Veritas |
| Změny během zrání, skladování a zpracování ovoce a zeleniny | Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. | VŠCHT Praha |
| Kulatý stůl – diskuse o využití ovoce a zeleniny ve výživě a bezpečnosti produkce | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc, Ing. Hana Opatová, CSc., Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. | VŠCHT Praha |
