Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Tuky ve výživě
iduzel: 25446
idvazba: 32285
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 22:21:17
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Tuky ve výživě

Program semináře

6. června 2011

 

Moderní trendy ve výrobě tuků Prof. Ing. Vladimír Filip,CSc. VŠCHT Praha
Představují tuky benefit nebo riziko pro zdraví? Doc. MUDr. Pavel Dlouhý, PhD. 3. LF UK Praha
Tuky ve výživě Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. VŠCHT Praha
Doplňky stravy, speciální tuky Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. VŠCHT Praha
Tuky ve výživě dětí Jitka Rusková, DiS. FTN Praha
Příjem tuků v dietě – praktické aplikace Mgr. Ing. Diana Chrpová VOŠZ a SZŠ 5. května

 

 

originál

Aktualizováno: 12.3.2016 15:54, Autor:

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi