Bezpečná výživa - leden 2011
Program semináře
8. ledna 2011
Výživová doporučení; rizika z nesprávné výživy |
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. |
VŠCHT Praha |
Výživa a prevence civilizačních chorob |
Doc. MUDr. Dana Müllerová, PhD. |
LF UK, Plzeň |
Antioxidanty ve výživě |
Ing. Zuzana Réblová, PhD. |
VŠCHT Praha |
Biologicky aktivní látky |
Prof. Ing. Jitka Moravcová, CSc. |
VŠCHT Praha |
Bezpečnost potravin |
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. |
VŠCHT Praha |
Demonstrace analytických technik |
|
|
15. ledna 2011
Speciální výživa |
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D. |
FTN Praha |
Mikrobiologická bezpečnost potravin |
Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. |
VŠCHT Praha |
Kontrola potravin v ČR a EU |
Ing. Petr Cuhra |
SZPI, Praha |
Legislativa potravin |
Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc. |
VŠCHT Praha |
Maso a masné výrobky – kvalita a bezpečnost |
Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. |
VŠCHT Praha |
Alternativní výživa |
Mgr. Ing. Diana Chrpová |
VOŠZ a SZŠ 5. května |
Demonstrace analytických technik |
|
|
Aktualizováno: 1.3.2016 13:49, Autor: