Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - leden 2011
iduzel: 25445
idvazba: 32284
šablona: stranka
čas: 4.12.2021 22:00:51
verze: 5002
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - leden 2011

Program semináře

8. ledna 2011

Výživová doporučení; rizika z nesprávné výživy  Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. VŠCHT Praha
Výživa a prevence civilizačních chorob Doc. MUDr. Dana Müllerová, PhD. LF UK, Plzeň
Antioxidanty ve výživě  Ing. Zuzana Réblová, PhD. VŠCHT Praha
Biologicky aktivní látky Prof. Ing. Jitka Moravcová, CSc.  VŠCHT Praha
Bezpečnost potravin  Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.  VŠCHT Praha
Demonstrace analytických technik     

15. ledna 2011

Speciální výživa  Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D.  FTN Praha
Mikrobiologická bezpečnost potravin  Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc.  VŠCHT Praha
Kontrola potravin v ČR a EU  Ing. Petr Cuhra  SZPI, Praha
Legislativa potravin  Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc.  VŠCHT Praha
Maso a masné výrobky – kvalita a bezpečnost  Prof. Ing. Petr Pipek, CSc.  VŠCHT Praha
Alternativní výživa  Mgr. Ing. Diana Chrpová  VOŠZ a SZŠ
5. května
Demonstrace analytických technik     

originál

Aktualizováno: 1.3.2016 13:49, Autor:

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi