Program semináře
8. ledna 2011
| Výživová doporučení; rizika z nesprávné výživy | Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. | VŠCHT Praha |
| Výživa a prevence civilizačních chorob | Doc. MUDr. Dana Müllerová, PhD. | LF UK, Plzeň |
| Antioxidanty ve výživě | Ing. Zuzana Réblová, PhD. | VŠCHT Praha |
| Biologicky aktivní látky | Prof. Ing. Jitka Moravcová, CSc. | VŠCHT Praha |
| Bezpečnost potravin | Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | VŠCHT Praha |
| Demonstrace analytických technik |
15. ledna 2011
| Speciální výživa | Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D. | FTN Praha |
| Mikrobiologická bezpečnost potravin | Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. | VŠCHT Praha |
| Kontrola potravin v ČR a EU | Ing. Petr Cuhra | SZPI, Praha |
| Legislativa potravin | Prof. Ing. Vladimír Kocourek, CSc. | VŠCHT Praha |
| Maso a masné výrobky – kvalita a bezpečnost | Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. | VŠCHT Praha |
| Alternativní výživa | Mgr. Ing. Diana Chrpová | VOŠZ a SZŠ 5. května |
| Demonstrace analytických technik |
