Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Studium → Studentské konference → SVK v Bratislavě
iduzel: 73495
idvazba: 90077
šablona: stranka
čas: 9.5.2024 12:47:58
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 73495
idvazba: 90077
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/studentske-konference/svk-v-bratislave'
iduzel: 73495
path: 8548/15102/15103/15106/15269/73488/73495
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Studentská konference "Chémia a technológie pre život" (Slovenská technická univerzita v Bratislave)

  

2023

sekce Analytická chémia potravín a analytov ovplyvňujúcich ľudské zdravie
      2. místo:   Kateřina Sonntag 

sekce Biochémia, mikrobiológia a potraviny  
      2. místo:   Lucie Stará 

sekce Potravinárska a kozmetická chémia a technológia
      2. místo:   Monika Pšenáková 

2022

sekce Biochémia, výživové a mikrobiologické aspekty v potravinárstve
      1. místo:   Monika Pšenáková
      3. místo:   Martina Štěpánová


sekce Technológie ochrany životného prostredia a enviromentalistika
      1. místo:   Anna Gurovičová


sekce Analytická chémia v analýze potravin
      4. místo:   Natália RItomská


sekce Analytické metódy v medicíně  a kozmetike
      5. místo:    Michaela Zelená

 

2020

sekce Potraviny - chémia, technológia a hodnotenie rizika
         1.místo: Tereza Vedrová 
         
4. místo: Magdaléna Juziková

sekce Separačné metódy
         1. místo: Adéla Sedláčková 
         
2. místo: Matěj Malý 
         
5. místo: Tereza Šoutová 

2019

sekce Analytická chémia
         4. místo: Matěj Malý
         5. místo: Martina Hakenová

sekce Potravinárska a kozmetická chémia a technológia
         2. místo: Kristína Spustová

sekce Technológie ochrany životného prostredia
         1. místo: Tereza Kovandová

sekce Výživové hodnoty potravín a hodnotenie rizika
         1. místo:
Petra Pavelková
         2. místo: Denisa Turnerová
         4. místo: Michaela Dvořáková

Aktualizováno: 28.11.2023 17:48, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi