Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy
iduzel: 25444
idvazba: 32283
šablona: stranka
čas: 23.11.2017 03:03:13
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Semináře Bezpečné výživy

Téma semináře Bezpečná výživa

Termín konání

Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky I

prosinec 2017

Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin

květen 2017

Bezpečná výživa - Autentikace a falšování potravin

prosinec 2016

Bezpečná výživa 2016 květen 2016
Trendy ve výživě III prosinec 2015
Obiloviny ve výživě říjen 2015 
Bezpečná výživa 2015 květen 2015 
Bezpečná výživa 2014 listopad 2014 
Trendy ve výživě II červen 2014 
Trendy ve výživě I listopad 2013
Potraviny živočišného původu ve výživě červen 2013 
Potraviny rostlinného původu ve výživě  prosinec 2012  
Ovoce a zelenina ve výživě červen 2012  
Změny při zpracování potravin listopad 2011  
Tuky ve výživě červen 2011
Bezpečná výživa leden 2011

      

                         

Aktualizováno: 10.10.2017 23:20, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi