Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin
iduzel: 39158
idvazba: 41622
šablona: stranka
čas: 21.11.2017 05:36:58
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin

Program semináře

27. května 2017

Vůně a chuť koření Ing. Zdeněk Jelínek GurmEko s.r.o., Radonice
Současné trendy v léčbě obezity prim. MUDr. Petr Sucharda, CSc. III. interní klinika 1 LF UK a VFN, Praha
Mléčné výrobky s vysokou nutriční a senzorickou jakostí – prezentace Ing. Pavel Vybíral Polabské mlékárny a.s.
Barviva v potravinách Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. VŠCHT Praha 
Změny vonných a chuťových látek při zpracování potravin Doc. Dr. Ing. Marek Doležal VŠCHT Praha 
Glutamát sodný – potřebný nebo škodlivý?

Doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská

VŠCHT Praha 

Procesní aromata  (spolu s ochutnávkou výrobku „kuřecí aroma“)

RNDr. Radomír Molín,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Vitana a.s. 

VŠCHT Praha 

Energetická a nízkoenergetická sladidla

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

 VŠCHT Praha 
Diskuse a ukončení semináře 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., 

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

 VŠCHT Praha 

Aktualizováno: 17.5.2017 22:54, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
Fax: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi