Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚAPV → Aktivity ústavu → Semináře Bezpečné výživy → Bezpečná výživa prosinec 2016
iduzel: 29941
idvazba: 38124
šablona: stranka
čas: 19.3.2024 06:59:02
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 29941
idvazba: 38124
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'uapv.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/aktivity-ustavu/25444/29941'
iduzel: 29941
path: 8548/15102/15103/15106/15124/25444/29941
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Bezpečná výživa prosinec 2016

Program semináře

3. prosince 2016

Scénáře falšování potravních komodit a strategie pro ověřování autenticity Ing. Monika Tomaniová, Ph.D. VŠCHT Praha  
Vybrané příklady falšování potravin v ČR Ing. Petr Cuhra  SZPI, Inspektorát Praha 
Cesty vedoucí k produkci falšovaného medu Ing. Dalibor Titěra, CSc. Výzkumný ústav včelařský, s. r. o. 
Negativní dopady falšování potravin a nutraceutik – případové studie Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. , doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D. VŠCHT Praha 
Vína vyráběná v ČR – rozdělení a legislativní pravidla jejich výroby. Falšování vín Ing. Bronislav Pavelka SZPI, Inspektorát Brno
Cereálie pro bezpečnou výživu?

RNDr. Jan Nedělník, Ph.D.

 Výzkumný ústav pícninářský s.r.o.
Možnosti odhalování falšování obilovin včetně rýže s využitím DNA polymorfismu

doc. RNDr. Jaroslava Ovesná, CSc.

VÚRV  
Autentizace komerčně významných druhů masa pomocí analýzy DNA

Ing. Kamila Zdeňková, Ph.D., Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. 

VŠCHT Praha
Způsoby falšování masa a možnosti analytické kontroly

prof. Ing. Petr Pipek, CSc. 

 VŠCHT Praha
Diskuse a ukončení semináře     

Aktualizováno: 10.11.2016 23:35, Autor: Martina Vlčková

VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
Tel.: 220 44 3180
E-mail: martina.vlckova@vscht.cz
zobrazit plnou verzi